Повезане вести

"Ким је спокојан, и ја сам": Трамп поздравио самит двеју Кореја и најављено уклањање ракета

"Ким је спокојан, и ја сам": Трамп поздравио самит двеју Кореја и најављено уклањање ракета

Телеграф 19.09.2018
Трамп је рекао да су споразуми постигнути између двојице корејских лидера током сусрета у којима је Северна Кореја рекла да ће трајно укинути своје кључне ракетне објекте уз присусутво сведока, "веома добра вест" Председник САД… »
Бивши премијер Малезије ухапшен у својој канцеларији: Оптужен да је проневерио милионе, а ово му није први скандал

Бивши премијер Малезије ухапшен у својој канцеларији: Оптужен да је проневерио милионе, а ово му није први скандал

Телеграф 19.09.2018
Наџиб, који је и раније оптужен за корупцију, прање новца због скандала у државном фонду, негирао је кривицу. Бивши премијер Малезије Наџиб Разак ухапшен је данас због вишемилионске проневере државног инвестиционог фонда… »
Због ове две жене Ким Џонг Ун је постао умиљато маче: Још једна пропаганда или је лидер Северне Кореје заиста породичан…

Због ове две жене Ким Џонг Ун је постао умиљато маче: Још једна пропаганда или је лидер Северне Кореје заиста породичан…

Телеграф 19.09.2018
Јавни наступи супруге и присуство Кимове сестре пуно су утицали на слику севернокорејског лидера у јавности. Заједно са својим супругом Ким Џонг Уном, прва дама Северне Кореје Ри Сол Ју дочекала је званичнике Јужне Кореје на… »

Вести дана »