Vulin Bošnjacima u Pazaru: Vojska Srbije nije okupatorska

Vulin Bošnjacima u Pazaru: Vojska Srbije nije okupatorska

N1 Info sreda, 19. septembar 2018.
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je u Novom Pazaru da Vojska Srbije nije okupatorska i pozvao Bošnjake da se prijave za vojsku u kojoj su im, kako je istakao, verska i druga prava zagarantovana.
Vulin je obišao pripadnike Druge brigade u novopazarskoj kasarni "Rifat Burdžević Tršo" u kojoj su nedavno izgrađeni objekti za smeštaj borbenih vozila, ali i obezbeđen prostor za obavljanje verskih dužnosti muslimana i... »

Vulin: Obuka i briga o ljudima su odlika uspešne vojske

Dnevnik sreda, 19. septembar 2018.
NOVI PAZAR: Ministar odbrane Aleksandar Vulin, u pratnji zamenika komandanta Kopnene vojske general-majora Želimira Glišovića i komandanta Druge brigade Kopnene vojske brigadnog generala Željka Kuzmanovića, obišao je danas obuku pripadnika 28. mehanizovanog bataljona, novoizgrađene objekte za smeštaj borbenih vozila i bogoslužbene prostore u kasarni „Rifat Burdžević - Tršo“ u Novom Pazaru.
Vulin je, navodi se u saopštenju, rekao da je Druga brigada Kopnene vojske brigada u kojoj se vodi računa o čoveku, o obuci, a obuka i briga o ljudima je ono što razlikuje uspešnu od neuspešne vojske. "Mi ćemo i više nego do sada... »

Vulin: Obuka i briga o ljudima su odlika uspešne vojske

RTV sreda, 19. septembar 2018.
RTV: Vulin: Obuka i briga o ljudima su odlika uspešne vojske
NOVI PAZAR - Ministar odbrane Aleksandar Vulin, u pratnji zamenika komandanta Kopnene vojske general-majora Želimira Glišovića i komandanta Druge brigade Kopnene vojske brigadnog generala Željka Kuzmanovića, obišao je danas obuku pripadnika 28. mehanizovanog bataljona, novoizgrađene objekte za smeštaj borbenih vozila i bogoslužbene prostore u kasarni „Rifat Burdžević - Tršo" u Novom Pazaru.
Vulin je, navodi se u saopštenju, rekao da je Druga brigada Kopnene vojske brigada u kojoj se vodi računa o čoveku, o obuci, a obuka i briga o ljudima je ono što razlikuje uspešnu od neuspešne vojske. "Mi ćemo i više nego do sada... »

Vulin: Vojska Srbije nije okupatorska

Novi magazin sreda, 19. septembar 2018.
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas u Novom Pazaru da Vojska Srbije nije okupatorska i pozvao Bošnjake da se prijave za vojsku u kojoj su im, kako je istakao, verska i druga prava zagarantovana.
Vulin je obišao pripadnike Druge brigade u novopazarskoj kasarni "Rifat Burdžević Tršo" u kojoj su nedavno izgradjeni objekti za smeštaj borbenih vozila, ali i obezbedjen prostor za obavljanje verskih dužnosti muslimana i... »

"Vojska Srbije nije okupatorska"

B92 sreda, 19. septembar 2018.
B92: "Vojska Srbije nije okupatorska"
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je u Novom Pazaru da Vojska Srbije nije okupatorska.
On je pozvao Bošnjake da se prijave za vojsku u kojoj su im, kako je istakao, verska i druga prava zagarantovana. Vulin je obišao pripadnike Druge brigade u novopazarskoj kasarni "Rifat Burdžević Tršo" u kojoj su nedavno... »

"Kakve veze Izetbegović ima sa Kosovom?"

Vesti online sreda, 19. septembar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Tjenđinu da je, kada neko govori o naoružanju drugih zemalja to mešanje u unutrašnje stvari nezavisnih i suverenih država i da zato, kako je rekao, ne zna zašto je to uradio predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović.
Komentarišući izjavu Izetbegovića o Kosovu i Metohiji, kao i naoružanju koje Srbija kupuje, Vučić je zapitao kakve veze lider SDA ima sa tim. Poručio je Izetbegoviću da ne treba Srbiju i neke druge u regionu da koristi za... »

Vulin: Pre nego Izetbegović pomene Vučića neka najpre kaže ko je pokušao da ga ubije

Danas sreda, 19. septembar 2018.
Da Bakir Izetbegović ima dostojanstva on bi nam, pre nego što pomene ime Aleksandra Vučića, rekao ko je pokušao da ga ubije pre dve godine i prvo bi morao da nam objasni kako je bilo moguće da neko pokuša da ubije Aleksandra Vučića koji je došao u Srebrenicu da se pokloni žrtvama drugih naroda, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući Izetbegovićevu izjavu da „Vučić zagovara mir, a naoružava se“.
– Pre nego što uopšte stavi njegovo ime u usta morao bi da ima toliko dostojanstva da najpre objasni zašto tada, kao domaćin, nije bio uz njega, i da nam već jednom kaže ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića, rekao je ministar... »

Vučić: Pitanje naoružanja je unutrašnje pitanje Srbije, nikome ne pretimo

RTS sreda, 19. septembar 2018.
RTS: Vučić: Pitanje naoružanja je unutrašnje pitanje Srbije, nikome ne pretimo
Nijednom izjavom nisam nikome pretio, želimo najbolje odnose sa Bošnjacima, ali ne želim da im budemo tema u kampanji, poručio je predsednik Aleksadar Vučić komentarišući izjave Bakira Izetbegovića. Ukazuje da je pitanje naoružanja unutrašnje pitanje Srbije, kao i Kosovo i Metohija. Srbija neće organizovati vojnu paradu, već vežbu kako bi se utvrdile sposobnosti naše vojske, rekao je Vučić.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na pitanja novinara nakon što je sumirao svoj dosadašnji boravak u Kini. Poručio je da zemlja koja je vojno neutralna mora da ima jaku vojsku kako bi odvratila svakog potencijalnog... »

Vučić: Ne znam kakve veze Izetbegović ima sa Kosovom, niti sa našim naoružanjem

Blic sreda, 19. septembar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Tjenđinu da je, kada neko govori o naoružanju drugih zemalja to mešanje u unutrašnje stvari nezavisnih i suverenih država i da zato, kako je rekao, ne zna zašto je to uradio predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović. Komentarišući... »

Vučić: Ne znam kakve veze Izetbegović ima sa KiM

Večernje novosti sreda, 19. septembar 2018.
Komentarišući izjavu Izetbegovića o Kosovu i Metohii, kao i naoružanju koje Srbija kupuje, Vučić je zapitao kakve veze lider SDA ima sa tim
TJENĐIN - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Tjenđinu da je, kada neko govori o naoružanju drugih zemalja to mešanje u unutrašnje stvari nezavisnih i suverenih država i da zato, kako je rekao, ne zna zašto je... »

Vučić: A kakve veze Izetbegović ima sa Kosovom?

B92 sreda, 19. septembar 2018.
B92: Vučić: A kakve veze Izetbegović ima sa Kosovom?
Peking -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na kritike bošnjačkog člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića.
Vučić je upitao kakve veze Izetbegović ima sa Kosovom i Metohijom. Izetbegović je u intervjuu za portal Klix.ba rekao da Vučić “govori da je za mir, a naoružava se”. Takođe misli da je Vučić “u procepu” i da pokušava da “jakim... »

Tači: Nećemo da dozvolimo da Srbija uslovljava dijalog

Danas  pre 5 sati  još 1 povezana

"Gardijan": Tramp ne voli i želi da uništi EU

Blic  pre 7 sati  još 1 povezana

Karađorđevići kod Trampa u Mar-a-Lagu

Večernje novosti  pre 7 sati  još 1 povezana
©2019 Netmark d.o.o.