Povezane vesti

Vulin Bošnjacima u Pazaru: Vojska Srbije nije okupatorska

N1 Info 19.09.2018
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je u Novom Pazaru da Vojska Srbije nije okupatorska i pozvao Bošnjake da se prijave za vojsku u kojoj su im, kako je istakao, verska i druga prava zagarantovana. Vulin je obišao pripadnike Druge brigade u… »

Vulin: Obuka i briga o ljudima su odlika uspešne vojske

RTV 19.09.2018
NOVI PAZAR - Ministar odbrane Aleksandar Vulin, u pratnji zamenika komandanta Kopnene vojske general-majora Želimira Glišovića i komandanta Druge brigade Kopnene vojske brigadnog generala Željka Kuzmanovića, obišao je danas obuku pripadnika 28… »

Vulin: Obuka i briga o ljudima su odlika uspešne vojske

Dnevnik 19.09.2018
NOVI PAZAR: Ministar odbrane Aleksandar Vulin, u pratnji zamenika komandanta Kopnene vojske general-majora Želimira Glišovića i komandanta Druge brigade Kopnene vojske brigadnog generala Željka Kuzmanovića, obišao je danas obuku pripadnika 28… »

"Vojska Srbije nije okupatorska"

B92 19.09.2018
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je u Novom Pazaru da Vojska Srbije nije okupatorska. On je pozvao Bošnjake da se prijave za vojsku u kojoj su im, kako je istakao, verska i druga prava zagarantovana. Vulin je obišao pripadnike Druge brigade u… »

Vulin: Vojska Srbije nije okupatorska

Novi magazin 19.09.2018
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas u Novom Pazaru da Vojska Srbije nije okupatorska i pozvao Bošnjake da se prijave za vojsku u kojoj su im, kako je istakao, verska i druga prava zagarantovana. Vulin je obišao pripadnike Druge brigade u… »

Vulin: Pre nego Izetbegović pomene Vučića neka najpre kaže ko je pokušao da ga ubije

Danas 19.09.2018
Da Bakir Izetbegović ima dostojanstva on bi nam, pre nego što pomene ime Aleksandra Vučića, rekao ko je pokušao da ga ubije pre dve godine i prvo bi morao da nam objasni kako je bilo moguće da neko pokuša da ubije Aleksandra Vučića koji je došao… »

"Kakve veze Izetbegović ima sa Kosovom?"

Vesti online 19.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Tjenđinu da je, kada neko govori o naoružanju drugih zemalja to mešanje u unutrašnje stvari nezavisnih i suverenih država i da zato, kako je rekao, ne zna zašto je to uradio predsedavajući… »

Vučić: Pitanje naoružanja je unutrašnje pitanje Srbije, nikome ne pretimo

RTS 19.09.2018
Nijednom izjavom nisam nikome pretio, želimo najbolje odnose sa Bošnjacima, ali ne želim da im budemo tema u kampanji, poručio je predsednik Aleksadar Vučić komentarišući izjave Bakira Izetbegovića. Ukazuje da je pitanje naoružanja unutrašnje… »

Vučić: Ne znam kakve veze Izetbegović ima sa Kosovom, niti sa našim naoružanjem

Blic 19.09.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Tjenđinu da je, kada neko govori o naoružanju drugih zemalja to mešanje u unutrašnje stvari nezavisnih i suverenih država i da zato, kako je rekao, ne zna zašto je to uradio predsedavajući… »

Vučić: Ne znam kakve veze Izetbegović ima sa KiM

Večernje novosti 19.09.2018
Komentarišući izjavu Izetbegovića o Kosovu i Metohii, kao i naoružanju koje Srbija kupuje, Vučić je zapitao kakve veze lider SDA ima sa tim. TJENĐIN - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Tjenđinu da je, kada neko govori o… »

Vučić: A kakve veze Izetbegović ima sa Kosovom?

B92 19.09.2018
Peking -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na kritike bošnjačkog člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića. Vučić je upitao kakve veze Izetbegović ima sa Kosovom i Metohijom. Izetbegović je u intervjuu za portal Klix.ba rekao… »

Vesti dana »