Povezane vesti

Perun vodi Srbiju: U reprezentaciji radiš ljudski

Mondo 19.09.2018
"Uradi danas, da ne bi žalio sutra", rekao je novi selektor o svom principu. Nenad Peruničić zvanično je imenovan u novog selektora Srbije. Legendarni srpski rukometaš, osvajač medalja na svetskom i evropskom prvenstvu, formalno je predstavljen kao… »

Peruničić: Za moje ciljeve spreman sam da poginem

B92 19.09.2018
Novi selektor srpskih rukometaša Nenad Peruničić rekao je da se ne plaši onoga šta ga čeka na tom mestu i obećao je da će živeti za reprezentaciju. "Daću maksimum, onako kako sam to radio i kada sam bio igrač, i u mojoj Crvenoj zvezdi. Teško… »

Predstavljen Nenad Peruničić: Spreman sam i da poginem za svoje ciljeve

Hot sport 19.09.2018
Na konferenciji za medije u prostorijama Rukometnog saveza Srbije predstavljen je selektor muške reprezentacije Srbije, Nenad Peruničić. Uz prisustvo čelnih ljudi Saveza i velikog broja predstavnika medija, novi šef stručnog štaba Orlova, izneo je… »

Peruničić: "Uzimam vruć krompir sa velikim zadovoljstvom"

Sportske.net 19.09.2018
Novi selektor srpskih rukometaša Nenad Peruničić rekao je danas da se ne plaši onoga šta ga čeka na tom mestu i obećao je da će živeti za reprezentaciju. Novi selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić stupio je danas na… »

Peruničić: Vratiću reprezentaciji timski duh i ratnički stav moje generacije

Vesti online 19.09.2018
U Rukometnom savezu Srbije i zvanično je predstavljen novi selektor muškog seniorskog tima. Novi selektor je istakao da mu je velika čast, ali i da oseća veliku odgovornost kao i da je svestan situacije u kojoj se nalazi rukomet u Srbiji. - Pre svega… »

Peruničić: Spreman sam da poginem za svoje ciljeve

N1 Info 19.09.2018
Novi selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić je na predstavljanju istakao da je ogromna čast i zadovoljstvo sedeti na klupi nacionalnog tima. Legendarni igrač i višegodišnji trener Crvene zvezde pre nekoliko dana je jednoglasno… »

Peruničić: Ogromna odgovornost, ne plašim se izazova

Politika 19.09.2018
Novi selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić izjavio je danas da oseća ogromnu odgovornost, ali da se nikada nije plašio izazova, prenosi Tanjug. „Zahvaljujem se svima na podršci. Prvi utisak je osećaj ogromnog ponosa… »

Peruničić najavio promene u reprezentaciji: Meni su najbitniji fajteri!

Večernje novosti 19.09.2018
Nisam neko ko će vraćati iskusne igrače i zvučna imena. Ima momaka koji igraju u inostranstvu i koji su zanemareni, a mogu da daju svežu krv - kaže novi selektor rukometne selekcije. Novi selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić… »

Peruničić: Ogromna odgovornost, ali ne plašim se izazova

Dnevnik 19.09.2018
BEOGRAD: Novi selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić izjavio je danas da oseća ogromnu odgovornost, ali da se nikada nije plašio izazova. "Zahvaljujem se svima na podršci. Prvi utisak je osećaj ogromnog ponosa, zadovoljstva i… »

Vesti dana »