Povezane vesti
Ne znam šta mi bi, prvi put mi se ovo desilo! Mina se debelo pokajala što je prevarila dečka, priznala Staniji sve što…
Telegraf 19.09.2018
- 15 sekundi mi je dosta, samo da mu kažem da ga volim i da mi nedostaje - kukala je Mina Staniji kada su se osamile. Nakon Zadruge 1, Mina Vrbaški je rekla kako joj se neće ponoviti iste stvari i u Zadruzi 2, međutim, odmah nakon ulaska u rijaliti… »
Plašim se da se u mini ne probudi ono najgore, tada je psiho: Ivana Vrbaški progovorila o ćerki, evo šta misli o njenoj…
Kurir 19.09.2018
Mina Vrbaški konstantno privlači medijsku pažnju svojim postupcima, a u toku sinoćnje žurke bila je na ivici nervnog sloma, jer je nakon svađe sa Jovicom Putnikovićem dozivala svog bivšeg dečka Igora Terzića, kojeg je javno prevarila sa svojim… »
Vesti dana »

Prva žrtva horora u Štutgartu: Žena (46) preminula od posledica povreda! Mercedesom uleteo na trambajsku stanicu - evo šta kaže policija (video)
Kurir pre 3 satajoš 3 povezane

Sedam ljudi poginulo u sudaru pikapa i kombija: Vozila se zapalila, preživeli putnici prevezeni u bolnice: Užas kod Nacionalnog parka Jelouston (video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Macut i Vučević pričali o političkoj i ekonomskoj situaciji i razvoju Srbije
Danas pre 7 satijoš 1 povezana