Povezane vesti
Marjanović uskoro pred sudom: Osumnjičen za svirepo ubistvo pevačice: Ne komuniciram sa Jeleninom porodicom
Blic 20.09.2018
Zoran Marjanović, glavni osumnjičeni za svirepo ubistvo svoje supruge, pevačice Jelene Marjanović, u intervjuu za list "Alo" rekao je da se "ne plaši nastavka suđenja", na koje sada čeka sa slobode, jer je, kako tvrdi, "siguran u svoju nevinost". -… »
Nevin sam i ne plašim se suđenja! S Jeleninom porodicom ne komuniciram! Zoran Marjanović posle meseci ćutanja progovorio i…
Kurir 20.09.2018
- Gubitak Jelene je za mene najveći udarac koji sam doživeo u životu i pritvor mi nije ništa u odnosu na to. Moja najveća muka je što nje više nema i što mi dete raste bez majke - kaže Zoran Marjanović, koji je prvoosumnjičeni za ubistvo supruge pevačice… »
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 2 satajoš 45 povezanih
AMSS: U vozilima ne ostavljajte ništa što od vrućine može da eksplodira i zapali se
Beta pre 45 minutajoš 35 povezanih
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 1 satjoš 88 povezanih
Motorom jurcao skoro 240 na sat! U toku velika akcija policije na putevima Srbije: Muškarcu odmah oduzeto vozilo, a sledi i prijava
Blic pre 10 minutajoš 19 povezanih
Vojska SAD tvrdi da je pomogla da više od 1.000 brodova prođe kroz Ormuski moreuz od maja
Beta pre 1 satjoš 32 povezane