Povezane vesti
Marjanović uskoro pred sudom: Osumnjičen za svirepo ubistvo pevačice: Ne komuniciram sa Jeleninom porodicom
Blic 20.09.2018
Zoran Marjanović, glavni osumnjičeni za svirepo ubistvo svoje supruge, pevačice Jelene Marjanović, u intervjuu za list "Alo" rekao je da se "ne plaši nastavka suđenja", na koje sada čeka sa slobode, jer je, kako tvrdi, "siguran u svoju nevinost". -… »
Nevin sam i ne plašim se suđenja! S Jeleninom porodicom ne komuniciram! Zoran Marjanović posle meseci ćutanja progovorio i…
Kurir 20.09.2018
- Gubitak Jelene je za mene najveći udarac koji sam doživeo u životu i pritvor mi nije ništa u odnosu na to. Moja najveća muka je što nje više nema i što mi dete raste bez majke - kaže Zoran Marjanović, koji je prvoosumnjičeni za ubistvo… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 6 satijoš 2 povezane