Povezane vesti
EU: Facebook se mora uskladiti s europskim propisima
SEEbiz 20.09.2018
BRUXELLES - Europska povjerenica za pravosuđe u četvrtak je dala američkoj društvenoj mreži Facebook rok do kraja godine da se uskladi s europskim propisima o zaštiti potrošača ili će se suočiti sa sankcijama. "Moje je strpljenje došlo do krajnjih… »
Facebook do kraja godine da se uskladi sa evropskim propisima ili sledi kazna
Radio 021 20.09.2018
Evropska komesarka pravde Vjera Jourova dala je Facebook-u rok do kraja godine da se uskladi sa evropskim propisima o zaštiti potrošača ili će se suočiti sa sankcijama. "Moje je strpljenje došlo do krajnjih granica. Iako me Facebook uveravao da će… »
Jurova: Moje strpljenje sa Fejsbukom je na izmaku
RTV 20.09.2018
BRISEL - Evropska komesarka za pravosuđe Vera Jurova je američkom medijskom gigantu Fejsbuku dala rok do kraja godine da postupi u skladu sa propisima EU o zaštiti potrošača, ili će se u suprotnom suočiti sa sankcijama. "Moje strpljenje je stiglo do… »
Evropska komesarka upozorava zakerberga: Moje strpljenje sa Fejsbukom je na izmaku! Sredite se ili sankcije!
Kurir 20.09.2018
BRISEL - Evropska komesarka za pravosuđe Vera Jurova dala je američkom medijskom gigantu Fejsbuku rok do kraja godine da postupi u skladu sa propisima EU o zaštiti potrošača ili će se u suprotnom suočiti sa sankcijama. "Moje strpljenje je stiglo do… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: U 51 mestu u Srbiji nema alternative NIS-ovim benzinskim stanicama
Vreme pre 2 satajoš 43 povezane
Odloženo suđenje studentima iz Niša uhapšenim nakon Vidovdanskog protesta
Južne vesti pre 3 satajoš 29 povezanih
Sofronijević: Veliko interesovanje za legalizaciju, već stiglo više od 7.000 prijava
RTV pre 1 satjoš 120 povezanih
Vučić: Razmotreno više scenarija za zaštitu interesa zemlje, građana i privrede
RTK pre 5 satijoš 43 povezane
Povećana tražnja za evrima u menjačnicama, NBS uverava da nema razloga za paniku
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 22 povezane