Povezane vesti
EU: Facebook se mora uskladiti s europskim propisima
SEEbiz 20.09.2018
BRUXELLES - Europska povjerenica za pravosuđe u četvrtak je dala američkoj društvenoj mreži Facebook rok do kraja godine da se uskladi s europskim propisima o zaštiti potrošača ili će se suočiti sa sankcijama. "Moje je strpljenje došlo do krajnjih… »
Facebook do kraja godine da se uskladi sa evropskim propisima ili sledi kazna
Radio 021 20.09.2018
Evropska komesarka pravde Vjera Jourova dala je Facebook-u rok do kraja godine da se uskladi sa evropskim propisima o zaštiti potrošača ili će se suočiti sa sankcijama. "Moje je strpljenje došlo do krajnjih granica. Iako me Facebook uveravao da će… »
Jurova: Moje strpljenje sa Fejsbukom je na izmaku
RTV 20.09.2018
BRISEL - Evropska komesarka za pravosuđe Vera Jurova je američkom medijskom gigantu Fejsbuku dala rok do kraja godine da postupi u skladu sa propisima EU o zaštiti potrošača, ili će se u suprotnom suočiti sa sankcijama. "Moje strpljenje je stiglo do… »
Evropska komesarka upozorava zakerberga: Moje strpljenje sa Fejsbukom je na izmaku! Sredite se ili sankcije!
Kurir 20.09.2018
BRISEL - Evropska komesarka za pravosuđe Vera Jurova dala je američkom medijskom gigantu Fejsbuku rok do kraja godine da postupi u skladu sa propisima EU o zaštiti potrošača ili će se u suprotnom suočiti sa sankcijama. "Moje strpljenje je stiglo do… »
Vesti dana »
RTS: Vanredna situacija i dalje na snazi u 11 opština, više od 6.000 domaćinstava bez struje
Beta pre 41 minutajoš 35 povezanih
"Protesti stavljeni pod kontrolu, spremni smo za rat!" Raste broj mrtvih, Iran odgovorio na Trampovu pretnju da pre pregovora možda prvo ide intervencija (foto)
Kurir pre 11 minutajoš 23 povezane
Film "Jedna bitka za drugom" trijumfovao na Zlatnim globusima 2026.
N1 Info pre 11 minutajoš 19 povezanih
Objavljena visina penzije za besplatne banje: Poznato kada izlazi rang lista, prijava od danas
Blic pre 11 minutajoš 15 povezanih