Povezane vesti
EU: Facebook se mora uskladiti s europskim propisima
SEEbiz 20.09.2018
BRUXELLES - Europska povjerenica za pravosuđe u četvrtak je dala američkoj društvenoj mreži Facebook rok do kraja godine da se uskladi s europskim propisima o zaštiti potrošača ili će se suočiti sa sankcijama. "Moje je strpljenje došlo do krajnjih… »
Facebook do kraja godine da se uskladi sa evropskim propisima ili sledi kazna
Radio 021 20.09.2018
Evropska komesarka pravde Vjera Jourova dala je Facebook-u rok do kraja godine da se uskladi sa evropskim propisima o zaštiti potrošača ili će se suočiti sa sankcijama. "Moje je strpljenje došlo do krajnjih granica. Iako me Facebook uveravao da će… »
Jurova: Moje strpljenje sa Fejsbukom je na izmaku
RTV 20.09.2018
BRISEL - Evropska komesarka za pravosuđe Vera Jurova je američkom medijskom gigantu Fejsbuku dala rok do kraja godine da postupi u skladu sa propisima EU o zaštiti potrošača, ili će se u suprotnom suočiti sa sankcijama. "Moje strpljenje je stiglo do… »
Evropska komesarka upozorava zakerberga: Moje strpljenje sa Fejsbukom je na izmaku! Sredite se ili sankcije!
Kurir 20.09.2018
BRISEL - Evropska komesarka za pravosuđe Vera Jurova dala je američkom medijskom gigantu Fejsbuku rok do kraja godine da postupi u skladu sa propisima EU o zaštiti potrošača ili će se u suprotnom suočiti sa sankcijama. "Moje strpljenje je stiglo do… »
Vesti dana »

(BLOG) Poruke tužiocima da "slušaju Ustav, a ne komandu": Užičko kolo na blokadi magistrale
N1 Info pre 42 minutajoš 50 povezanih

Hiljade ljudi na protestu u Užicu: Blokada magistrale i zahtevi za oslobađanje uhapšenih (VIDEO)
Serbian News Media pre 1 satjoš 23 povezane

Karlos: Teško je kad se izgubi, Janik je zasluženo osvojio trofej
Sportski žurnal pre 1 satjoš 24 povezane

Psž razbijen u finalu Mundijala: Čelsi se poigrava, vodi 3:0 na poluvremenu!
Telegraf pre 1 satjoš 39 povezanih