Povezane vesti
EU: Facebook se mora uskladiti s europskim propisima
SEEbiz 20.09.2018
BRUXELLES - Europska povjerenica za pravosuđe u četvrtak je dala američkoj društvenoj mreži Facebook rok do kraja godine da se uskladi s europskim propisima o zaštiti potrošača ili će se suočiti sa sankcijama. "Moje je strpljenje došlo do… »
Facebook do kraja godine da se uskladi sa evropskim propisima ili sledi kazna
Radio 021 20.09.2018
Evropska komesarka pravde Vjera Jourova dala je Facebook-u rok do kraja godine da se uskladi sa evropskim propisima o zaštiti potrošača ili će se suočiti sa sankcijama. "Moje je strpljenje došlo do krajnjih granica. Iako me Facebook uveravao da će… »
Jurova: Moje strpljenje sa Fejsbukom je na izmaku
RTV 20.09.2018
BRISEL - Evropska komesarka za pravosuđe Vera Jurova je američkom medijskom gigantu Fejsbuku dala rok do kraja godine da postupi u skladu sa propisima EU o zaštiti potrošača, ili će se u suprotnom suočiti sa sankcijama. "Moje strpljenje je stiglo… »
Evropska komesarka upozorava zakerberga: Moje strpljenje sa Fejsbukom je na izmaku! Sredite se ili sankcije!
Kurir 20.09.2018
BRISEL - Evropska komesarka za pravosuđe Vera Jurova dala je američkom medijskom gigantu Fejsbuku rok do kraja godine da postupi u skladu sa propisima EU o zaštiti potrošača ili će se u suprotnom suočiti sa sankcijama. "Moje strpljenje je stiglo do… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi o snimku: Izneti planovi i stavovi nemaju nikakve veze sa nama niti sa našom borbom
RTV pre 13 minutajoš 21 povezana

Srbijavoz: Zbog dojave o eksplozivnoj napravi obustavljen međugradski železnički saobraćaj
Insajder pre 1 satjoš 18 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 2 satajoš 16 povezanih