Povezane vesti
Dečak Marko koji trpi nasilje školskih drugova izašao pred kamere: "Vređaju mi mamu, tatu, babu, dedu, da nemam skupe patike…
Prva 20.09.2018
Povodom slučaja vršnjačkog nasilja u zemunskoj Osnovnoj školi „Rade Končar“ u „Jutru sa Jovanom i Srđanom“ gostovala je direktorka škole, a u emisiju se uključila i majka Alekse Jankovića koji je zbog takvog nasilja izvršio samoubistvo. Priča o dečaku… »
Marku je sedmi razred počeo tako što niko nije želeo da sedi s njim u klupi jer je siromašan: Svakodnevno trpi nasilje i…
Telegraf 20.09.2018
- Vređaju mi mamu, tatu, babu, dedu, kako nemam skupe patike. Zovu me nadimcima koje ja ne volim... - ispričao je dečak na TV Prva. Dečak sedmog razreda OŠ "Rade Končar" iz Zemuna, Marko (13), koji je više puta trpeo vršnjačko nasilje, ispričao je na… »
Aleksina majka o novom slučaju vršnjačkog nasilja: Zar vam slučaj Alekse nije bio alarm?
Prva 20.09.2018
U medijima je osvanula priča o dečaku sedmog razreda iz Zemuna koji trpi vršnjačko nasilje u Osnovnoj školi „Rade Končar“ u Zemunu. Njegova majka kaže da joj se sin prvi put požalio u šestom razredu i dodaje da u prvi mah nije smatrala da je reč o nekoj… »
Vesti dana »
Mali: Beograd je danas svet u malom, završetak paviljona za EXPO do 1. decembra
N1 Info pre 26 minutajoš 30 povezanih
Đurić: Prioritet bezbedan povratak ljudi u Srbiju, do sada se vratilo njih 2.500
Euronews pre 42 minutajoš 31 povezana
Cena nafte pala na blizu 90 dolara po barelu nakon Trampove izjave da će se rat završtiti vrlo brzo
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
Uživo Zatvoren irački vazdušni prostor; Američki "Hajmars" nađen u Kuvajtu; Nemačka povukla diplomate FOTO/VIDEO
B92 pre 42 minutajoš 34 povezane