Povezane vesti
Dečak Marko koji trpi nasilje školskih drugova izašao pred kamere: "Vređaju mi mamu, tatu, babu, dedu, da nemam skupe…
Prva 20.09.2018
Povodom slučaja vršnjačkog nasilja u zemunskoj Osnovnoj školi „Rade Končar“ u „Jutru sa Jovanom i Srđanom“ gostovala je direktorka škole, a u emisiju se uključila i majka Alekse Jankovića koji je zbog takvog nasilja izvršio samoubistvo… »
Marku je sedmi razred počeo tako što niko nije želeo da sedi s njim u klupi jer je siromašan: Svakodnevno trpi nasilje i…
Telegraf 20.09.2018
- Vređaju mi mamu, tatu, babu, dedu, kako nemam skupe patike. Zovu me nadimcima koje ja ne volim... - ispričao je dečak na TV Prva. Dečak sedmog razreda OŠ "Rade Končar" iz Zemuna, Marko (13), koji je više puta trpeo vršnjačko nasilje, ispričao… »
Aleksina majka o novom slučaju vršnjačkog nasilja: Zar vam slučaj Alekse nije bio alarm?
Prva 20.09.2018
U medijima je osvanula priča o dečaku sedmog razreda iz Zemuna koji trpi vršnjačko nasilje u Osnovnoj školi „Rade Končar“ u Zemunu. Njegova majka kaže da joj se sin prvi put požalio u šestom razredu i dodaje da u prvi mah nije smatrala da je… »
Vesti dana »
Profesorka u penziji: Pravi profesori prave ljude koji imaju mozak
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana