Povezane vesti
Dečak Marko koji trpi nasilje školskih drugova izašao pred kamere: "Vređaju mi mamu, tatu, babu, dedu, da nemam skupe patike…
Prva 20.09.2018
Povodom slučaja vršnjačkog nasilja u zemunskoj Osnovnoj školi „Rade Končar“ u „Jutru sa Jovanom i Srđanom“ gostovala je direktorka škole, a u emisiju se uključila i majka Alekse Jankovića koji je zbog takvog nasilja izvršio samoubistvo. Priča o dečaku… »
Marku je sedmi razred počeo tako što niko nije želeo da sedi s njim u klupi jer je siromašan: Svakodnevno trpi nasilje i…
Telegraf 20.09.2018
- Vređaju mi mamu, tatu, babu, dedu, kako nemam skupe patike. Zovu me nadimcima koje ja ne volim... - ispričao je dečak na TV Prva. Dečak sedmog razreda OŠ "Rade Končar" iz Zemuna, Marko (13), koji je više puta trpeo vršnjačko nasilje, ispričao je na… »
Aleksina majka o novom slučaju vršnjačkog nasilja: Zar vam slučaj Alekse nije bio alarm?
Prva 20.09.2018
U medijima je osvanula priča o dečaku sedmog razreda iz Zemuna koji trpi vršnjačko nasilje u Osnovnoj školi „Rade Končar“ u Zemunu. Njegova majka kaže da joj se sin prvi put požalio u šestom razredu i dodaje da u prvi mah nije smatrala da je reč o nekoj… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Za 180.000 domaćinstava niži računi za struju uz pomoć države
Politika pre 19 minutajoš 16 povezanih
(Video) Japanu preti megazemljotres! Povređene 33 osobe, vlasti izdale upozorenje za narednih nedelju dana
Dnevnik pre 24 minutajoš 16 povezanih
Litvanija proglasila vanredno stanje zbog balona za šverc iz Belorusije
N1 Info pre 49 minutajoš 15 povezanih
Đedović Handanović: Više od 180.000 domaćinstava dobilo niže račune za struju uz pomoć države
Serbian News Media pre 1 satjoš 11 povezanih
Vremenska prognoza: Moguća jutarnja magla, tokom dana pretežno sunčano i toplo
Serbian News Media pre 1 satjoš 15 povezanih