Povezane vesti

"Sve više mi fališ..."Luna zaplakala zbog pesme koju je posvetila Slobi! (video)

"Sve više mi fališ..."Luna zaplakala zbog pesme koju je posvetila Slobi! (video)

Telegraf 20.09.2018
Luna Đogani je pokušala da sakrije emocije, ali nije uspela. Rijaliti učesnici Luna Đogani i Slobodan Radanović obeležili su prvu sezonu rijalitija Zadruga svojom ljubavnom romansom. Iako je delovalo da će u drugoj sezoni biti drugačije, nakon… »
Ne znam koliko je to ozbiljno... Sloba prokomentarisao Lunino ponašanje u Zadruzi i priče da pati za njim! (VIDEO)

Ne znam koliko je to ozbiljno... Sloba prokomentarisao Lunino ponašanje u Zadruzi i priče da pati za njim! (VIDEO)

Telegraf 20.09.2018
- Videćemo kada prođe vreme - rekao je Sloba. Pinkova zvezda i bivši rijaliti učesnik Slobodan Radanović otkrio je da nije siguran u osećanja svoje bivše devojke Lune Đogani. Luna je ponovo ušla u rijaliti, a svoje emocije prema Radanoviću ne… »
Ne znam koliko je to ozbiljno: Luna pati za Slobom, pominje ga svaki dan, a pevač otkrio šta misli o njenom ponašanju u…

Ne znam koliko je to ozbiljno: Luna pati za Slobom, pominje ga svaki dan, a pevač otkrio šta misli o njenom ponašanju u…

Kurir 20.09.2018
Sloba Radanović progovorio je u učešću Lune Đogani u "Zadruzi 2", a kako je sam istakao, nije siguran da su njena osećanja ozbiljna. Pevač je objasnio da je blogerka sama po sebi zanimljiv lik, ali da nije jedina. "Luna je sama po sebi zanimljiva… »

Vesti dana »