Повезане вести

"Све више ми фалиш..."Луна заплакала због песме коју је посветила Слоби! (видео)

"Све више ми фалиш..."Луна заплакала због песме коју је посветила Слоби! (видео)

Телеграф 20.09.2018
Луна Ђогани је покушала да сакрије емоције, али није успела. Ријалити учесници Луна Ђогани и Слободан Радановић обележили су прву сезону ријалитија Задруга својом љубавном романсом. Иако је деловало да ће у другој сезони бити… »
Не знам колико је то озбиљно... Слоба прокоментарисао Лунино понашање у Задрузи и приче да пати за њим! (ВИДЕО)

Не знам колико је то озбиљно... Слоба прокоментарисао Лунино понашање у Задрузи и приче да пати за њим! (ВИДЕО)

Телеграф 20.09.2018
- Видећемо када прође време - рекао је Слоба. Пинкова звезда и бивши ријалити учесник Слободан Радановић открио је да није сигуран у осећања своје бивше девојке Луне Ђогани. Луна је поново ушла у ријалити, а своје емоције према… »
Не знам колико је то озбиљно: Луна пати за Слобом, помиње га сваки дан, а певач открио шта мисли о њеном понашању у…

Не знам колико је то озбиљно: Луна пати за Слобом, помиње га сваки дан, а певач открио шта мисли о њеном понашању у…

Курир 20.09.2018
Слоба Радановић проговорио је у учешћу Луне Ђогани у "Задрузи 2", а како је сам истакао, није сигуран да су њена осећања озбиљна. Певач је објаснио да је блогерка сама по себи занимљив лик, али да није једина. "Луна је сама… »

Вести дана »