Повезане вести
"Све више ми фалиш..."Луна заплакала због песме коју је посветила Слоби! (видео)
Телеграф 20.09.2018
Луна Ђогани је покушала да сакрије емоције, али није успела. Ријалити учесници Луна Ђогани и Слободан Радановић обележили су прву сезону ријалитија Задруга својом љубавном романсом. Иако је деловало да ће у другој сезони бити… »
Не знам колико је то озбиљно... Слоба прокоментарисао Лунино понашање у Задрузи и приче да пати за њим! (ВИДЕО)
Телеграф 20.09.2018
- Видећемо када прође време - рекао је Слоба. Пинкова звезда и бивши ријалити учесник Слободан Радановић открио је да није сигуран у осећања своје бивше девојке Луне Ђогани. Луна је поново ушла у ријалити, а своје емоције према… »
Не знам колико је то озбиљно: Луна пати за Слобом, помиње га сваки дан, а певач открио шта мисли о њеном понашању у…
Курир 20.09.2018
Слоба Радановић проговорио је у учешћу Луне Ђогани у "Задрузи 2", а како је сам истакао, није сигуран да су њена осећања озбиљна. Певач је објаснио да је блогерка сама по себи занимљив лик, али да није једина. "Луна је сама… »
Вести дана »
Водич кроз легализацију објеката – како тече поступак пријаве и колики су трошкови?
Бизнис.рс пре 55 минутајош 118 повезаних
НБС: Нема проблема са снабдевеношћу евром на девизном тржишту, курс динара није угрожен
РТС пре 20 минутајош 22 повезане