Povezane vesti
Bojana Ristivojević je uvek glamurozna, ali... Voditeljka otkrila da je odrasla na selu i koje sve poslove je radila!
Kurir 20.09.2018
Bojana Ristivojević uvek je tip-top doterana i važi za jednu pravu urbanu devojku, ali ne krije da je njeno odrastanje bilo vezano za selo. "Ja sam odrasla na selu, znam da muzem i koze i krave i sve oko štale što je potrebno znam. Sada u selu imamo… »
Uvek je maksmimalno sređena, ali: Ipak... Seksepilna voditeljka otkrila manje poznate detalje o odrastanju na selu (video)
Blic 20.09.2018
Seksepilna voditeljka Bojana Ristivojević uvek je tip-top doterana i važi za jednu pravu urbanu devojku, ali ne krije da je njeno odrastanje bilo vezano za selo. Šta je sve otkrila o tome, pogledajte u videu.… »
Vesti dana »

Studenti FTN u blokadi: NNV donelo odluku o asinhronoj nastavi - bez rasprave i uvažavanja studentskih stavova
N1 Info pre 2 satajoš 20 povezanih

"Strani centri moći haraju Srbijom" Đukanović posle puštanja aktivista PSG: Današnja odluka Apelaciong suda u Novom Sadu je poruka vlastima i Aleksandru Vučiću
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana

Zelenski optužen za manipulacije: Medinski tvrdi da Kijev odugovlači, Rusija nudi konkretan plan
Pravda pre 49 minutajoš 43 povezane

Ministar: Država će odrediti najvišu cenu udžbenika od nacionalnog interesa
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih