Povezane vesti
Bojana Ristivojević je uvek glamurozna, ali... Voditeljka otkrila da je odrasla na selu i koje sve poslove je radila!
Kurir 20.09.2018
Bojana Ristivojević uvek je tip-top doterana i važi za jednu pravu urbanu devojku, ali ne krije da je njeno odrastanje bilo vezano za selo. "Ja sam odrasla na selu, znam da muzem i koze i krave i sve oko štale što je potrebno znam. Sada u selu imamo… »
Uvek je maksmimalno sređena, ali: Ipak... Seksepilna voditeljka otkrila manje poznate detalje o odrastanju na selu (video)
Blic 20.09.2018
Seksepilna voditeljka Bojana Ristivojević uvek je tip-top doterana i važi za jednu pravu urbanu devojku, ali ne krije da je njeno odrastanje bilo vezano za selo. Šta je sve otkrila o tome, pogledajte u videu.… »
Vesti dana »

Novi Sad: Razišla se manja grupa studenata koja je pokušala da spreči ispitni rok na Pravnom
RTV pre 12 minutajoš 26 povezanih

„Pocepali su transparente, izbacuju stvari u hol“: Student VIŠER-a objasnio šta se dogodilo jutros kada su izbačeni iz zgrade
Nova pre 1 satjoš 11 povezanih

Bivšem predsedniku Opštine Žitorađa ukinut pritvor posle 3 meseca i zamenjen kućnim pritvorom
Južne vesti pre 2 minutajoš 27 povezanih

Evropske berze u slobodnom padu nakon Trampove najave: Carina od 30% na sav uvoz iz EU
Telegraf pre 16 minutajoš 22 povezane