Povezane vesti
Bojana Ristivojević je uvek glamurozna, ali... Voditeljka otkrila da je odrasla na selu i koje sve poslove je radila!
Kurir 20.09.2018
Bojana Ristivojević uvek je tip-top doterana i važi za jednu pravu urbanu devojku, ali ne krije da je njeno odrastanje bilo vezano za selo. "Ja sam odrasla na selu, znam da muzem i koze i krave i sve oko štale što je potrebno znam. Sada u selu imamo… »
Uvek je maksmimalno sređena, ali: Ipak... Seksepilna voditeljka otkrila manje poznate detalje o odrastanju na selu (video)
Blic 20.09.2018
Seksepilna voditeljka Bojana Ristivojević uvek je tip-top doterana i važi za jednu pravu urbanu devojku, ali ne krije da je njeno odrastanje bilo vezano za selo. Šta je sve otkrila o tome, pogledajte u videu.… »
Vesti dana »
Iran najavljuje ponovno zatvaranje Ormuskog moreuza, optužujući Ameriku i Izrael da su prekršili primirje
BBC News pre 17 minutajoš 27 povezanih
"Poslao sam orden poštom" Zelenski uzvratio nakon što mu je oduzeto najveće poljsko priznanje
Blic pre 16 minutajoš 44 povezane
Upozorenje RHMZ: Obilni pljuskovi sa grmljavinom naredna dva dana u Bačkoj, Banatu, Sremu i Beogradu
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 45 povezanih
Holandija protiv Švedske: Duel pobednika može da odluči ko ide dalje
Nova pre 2 minutajoš 32 povezane