Povezane vesti
Fejsbuk mora da ubrza promene ili slede sankcije
Danas 21.09.2018
Fejsbuku je dat rok da dostavi informacije o tome šta radi sa podacima korisnika ili će se u suprotnom suočiti sa sankcijama Evropske komisije. Komesarka za pravosuđe Vera Jurova kaže da kompanija nije brzo delovala nakon što joj je u februaru rečeno da… »
Južne vesti 21.09.2018
AFP Fejsbuk je napravio ograničen napredak Fejsbuku je dat rok da dostavi informacije o tome šta radi sa podacima korisnika ili će se u suprotnom suočiti sa sankcijama Evropske komisije. Komesarka za pravosuđe Vera Jurova kaže da kompanija nije brzo… »
Radio 021 21.09.2018
Evropska komisija dala rok Fejsbuku da do 31. decembra postane potpuno transparentan kada je prikupljanje korisničkih informacija u pitanju. AFP Fejsbuk je napravio ograničen napredak Fejsbuku je dat rok da dostavi informacije o tome šta radi sa podacima… »
EU: Facebook se mora uskladiti ili slede sankcije
Vesti online 21.09.2018
Evropska komesarka pravde dala je američkoj društvenoj mreži Facebook rok do kraja godine da se uskladi sa evropskim propisima o zaštiti potrošača ili će se suočiti sa sankcijama. "Moje je strpljenje došlo do krajnjih granica. Iako me Facebook uveravao… »
Vesti dana »

Najnovije informacije o povređenima kod Sremske Mitrovice: Oglasili se iz bolnice: Jedna osoba hitno prebačena za Beograd
Blic pre 29 minutajoš 18 povezanih

U Srbiji oblačno, ali stiže razvedravanje i topliji dani: Vremenska prognoza za danas i naredne dane
Glas juga pre 49 minutajoš 15 povezanih

Oglasio se Džordan Nvora posle rasturanja Reala, navijači će ga zbog ovoga još više zavoleti
Telegraf pre 14 minutajoš 9 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Tramp: Rekao sam Zelenskom, vreme je da se zaustavi ubijanje i postigne dogovor
RTV pre 1 satjoš 7 povezanih

RTRS: Ana Trišić Babić biće predložena za v.d. predsednika Republike Srpske
RTV pre 1 satjoš 5 povezanih