Повезане вести

Нови детаљи злочина у Бору потресно сведочење: Отели ме кад сам имала 12 година, држала ме као роба, а сада ми уби маму...

Нови детаљи злочина у Бору потресно сведочење: Отели ме кад сам имала 12 година, држала ме као роба, а сада ми уби маму...

Вечерње новости 21.09.2018
Полиција ухапсила Амдину Османовић (52) због сумње да је усмртила Аленшу Турку (39). Исидору (18) покушали да је врате, јер је побегла пре седам месеци ке. АМДИНА Винета Османовић (52) из Бора осумњичена је да је у петак убила… »
Гледала сам како ми бивша свекрва убија мајку: Годинама су ме мучили, тукли! Побегла сам, а тек тада је кренуо пакао! Потресна…

Гледала сам како ми бивша свекрва убија мајку: Годинама су ме мучили, тукли! Побегла сам, а тек тада је кренуо пакао! Потресна…

Курир 21.09.2018
У борском насељу Змајево ноћас око два сата иза поноћи догодио се незапамћен злочин! Амдина Винета Османовић (52) убила је своју бившу прију Аленшу Амзовски Турку (39) хицима из кратежа тако што је упала у њену кућу и пуцала… »
Бор, ухапшена жена осумњичена за убиство

Бор, ухапшена жена осумњичена за убиство

РТС 21.09.2018
Полиција је у Бору ухапсила А. О. (1966) из тог града, због постојања сумње да је извршила кривична дела тешко убиство и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја. Како се сумња, она је… »
Бор: Убила прију на кућном прагу, позвонила и опалила из кратежа

Бор: Убила прију на кућном прагу, позвонила и опалила из кратежа

Радио 021 21.09.2018
Аленша Анзовски Турку (39) убијена је ноћас око два сата после поноћи на кућном прагу у Хердеровој улици у борском насељу Брезоник. Како преноси борски портал Истмедиа, у њу је из "кратежа" испалила више хитаца А.О. (52) која… »
Хорор у Бору: Жена у пола ноћи закуцала на врата породице, па изрешетала мајку двоје деце

Хорор у Бору: Жена у пола ноћи закуцала на врата породице, па изрешетала мајку двоје деце

Блиц 21.09.2018
Жена Амдика Османовић (52) осумњичена је да је око 2 сата после поноћи убила Алемшу Турку Амазовски (39) са више хитаца из ловачке пушке, сазнаје "Блиц". Како сазнајемо, Османовић је ухапшена и она је осумњичена да је ноћас… »

Вести дана »