Povezane vesti
Gagija nema pas za šta da ujede zbog lune i slobe! Imao je kola, stanova, para kao pleve... sad nema ništa! Ćerka gorko…
Kurir 21.09.2018
Luna Đogani kroz suze je govorila Nataši Moskvi o porodičnim problemima i finansijskog situaciji, posebno onoj koja je nastala nakon prve sezone rijalitija "Zadruga", te raskida sa tada još uvek oženjenim Slobodanom Radanovićem. "Mama je jaka žena… »
Luna se gušila u suzama: Otkrila sve o siromaštvu, ocu, Slobi (video)
Večernje novosti 21.09.2018
Luna Đogani pričala je sa Natašom Moskvom o svom najtežem periodu i razvodu svojih roditelja, ali i o siromaštvu. Luna Đogani pričala je sa Natašom Moskvom o svom najtežem periodu i razvodu svojih roditelja, ali i o siromaštvu i svega lošeg… »
Šokantno: Učesnik "Zadruge 2" potpuno go, kamere ga snimale sve vreme (video)
Blic 21.09.2018
Učesnik rijalitija "Zadruga 2", Branislav Radonjić Brendon, pre nekoliko dana je odlučio da na sebe skrene pažnju tako što će go šetkati po stolu na kojem se jede. Brendon se potpuno skinuo, a polni organ je prekrio majicom. Kako je to izgledalo… »
Luna progovorila o teškoj situaciji svog oca
Vesti online 21.09.2018
Luna Đogani je pričala sa Natašom Moskvom o teškom periodu kroz koji prolazi njen otac - Gagi Đogani. - Mama je jaka žena i uvek je išla nekim dobrim putem. Ali on je krenuo lošim putem i ja sam na njegov taj put slaba. Sad pre nego što sam… »
Nevena izgubila bojanovu bebu: Zadrugari u potpunom šoku kada su čuli
Blic 21.09.2018
Sinoć su učesnici "Zadruge 2" komentarisali video snimke, a najveću pažnju izazvao je onaj u kojem Nevena Arsić priča sa Jovicom Putnikovićem. "Zadruga 2" je počela, a sve najnovije vesti o učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na novoj… »
Nevena nosila bojanovo dete! Bliznakinja progovorila o trudnoći: On je tokom cele veze mislio da se ja viđam sa drugima…
Kurir 21.09.2018
Nevena je u izolaciji nedavno progovorila o svojoj trudnoći sa Bojanom Gaćešom misleći da se to ne snima. Međutim, kada su joj u živom programu pustili snimak, bliznakinja je doživela blagi šok. "Meni se on mnogo svideo kada smo se upoznali, od… »
Vesti dana »

Uživo blokada RTS: Studenti blokaderi ne dozvoljavaju radnicima da udu u zgradu i rade! Oglasio se MUP, RTS emituje redovan program
Kurir pre 3 satajoš 56 povezanih

Predsednik Sindikata Nezavisnost u RTV: Niko od zaposlenih nije ulazio od sinoć
Danas pre 58 minutajoš 83 povezane

Burno u gradskoj Skupštini u Nišu: Sednica zakazana na zahtev opozicije završena nakon pet minuta
Euronews pre 2 satajoš 33 povezane

'Za Beograd': Studenti iz Subotice, Čačka i Niša krenuli na višednevno pešačenje
BBC News pre 58 minutajoš 5 povezanih

Studenti danas nastavili blokadu RTS, trajaće do 21 sat: Mirno u Takovskoj, RTS emituje redovan program (foto,video)
Blic pre 3 satajoš 37 povezanih