Повезане вести

Гагија нема пас за шта да уједе због луне и слобе! Имао је кола, станова, пара као плеве... сад нема ништа! Ћерка горко…

Гагија нема пас за шта да уједе због луне и слобе! Имао је кола, станова, пара као плеве... сад нема ништа! Ћерка горко…

Курир 21.09.2018
Луна Ђогани кроз сузе је говорила Наташи Москви о породичним проблемима и финансијског ситуацији, посебно оној која је настала након прве сезоне ријалитија "Задруга", те раскида са тада још увек ожењеним Слободаном Радановићем… »
Луна се гушила у сузама: Открила све о сиромаштву, оцу, Слоби (видео)

Луна се гушила у сузама: Открила све о сиромаштву, оцу, Слоби (видео)

Вечерње новости 21.09.2018
Луна Ђогани причала је са Наташом Москвом о свом најтежем периоду и разводу својих родитеља, али и о сиромаштву. Луна Ђогани причала је са Наташом Москвом о свом најтежем периоду и разводу својих родитеља, али и о сиромаштву и… »
Шокантно: Учесник "Задруге 2" потпуно го, камере га снимале све време (видео)

Шокантно: Учесник "Задруге 2" потпуно го, камере га снимале све време (видео)

Блиц 21.09.2018
Учесник ријалитија "Задруга 2", Бранислав Радоњић Брендон, пре неколико дана је одлучио да на себе скрене пажњу тако што ће го шеткати по столу на којем се једе. Брендон се потпуно скинуо, а полни орган је прекрио мајицом. Како… »
Луна проговорила о тешкој ситуацији свог оца

Луна проговорила о тешкој ситуацији свог оца

Вести онлине 21.09.2018
Луна Ђогани је причала са Наташом Москвом о тешком периоду кроз који пролази њен отац - Гаги Ђогани. - Мама је јака жена и увек је ишла неким добрим путем. Али он је кренуо лошим путем и ја сам на његов тај пут слаба. Сад пре… »
Невена изгубила бојанову бебу: Задругари у потпуном шоку када су чули

Невена изгубила бојанову бебу: Задругари у потпуном шоку када су чули

Блиц 21.09.2018
Синоћ су учесници "Задруге 2" коментарисали видео снимке, а највећу пажњу изазвао је онај у којем Невена Арсић прича са Јовицом Путниковићем. "Задруга 2" је почела, а све најновије вести о учесницима као и новоизграђеном граду… »
Невена носила бојаново дете! Близнакиња проговорила о трудноћи: Он је током целе везе мислио да се ја виђам са другима…

Невена носила бојаново дете! Близнакиња проговорила о трудноћи: Он је током целе везе мислио да се ја виђам са другима…

Курир 21.09.2018
Невена је у изолацији недавно проговорила о својој трудноћи са Бојаном Гаћешом мислећи да се то не снима. Међутим, када су јој у живом програму пустили снимак, близнакиња је доживела благи шок. "Мени се он много свидео када смо… »

Вести дана »