Povezane vesti

Horor u Brezoniku. Ubila priju pa se prijavila sama policiji

Horor u Brezoniku. Ubila priju pa se prijavila sama policiji

Ist media 21.09.2018
BOR, (IST Media, foto:istmedia) Alenša Anzovski Turku (39) ubijena je noćas oko dva sata posle ponoći na kućnom pragu u Herderovoj ulici u naselju Brezonik. U nju je iz “krateža” ispalila više hitaca njena prija A.O. (52) koja se potom dovezla… »
Nezapamćen zločin u Boru: Usred noći kucala na vrata, pa lovačkom puškom izrešetala ženu pred mužem i decom

Nezapamćen zločin u Boru: Usred noći kucala na vrata, pa lovačkom puškom izrešetala ženu pred mužem i decom

Telegraf 21.09.2018
Porodica ubijene žene samo pukom srećom izbegla je metke. Žena A. M. (52) osumnjičena je da je oko 2 sata posle ponoći ubila T. A. (39) sa više hitaca iz lovačke puške. Kako javljaju mediji, A. M. je uhapšena i ona je osumnjičena da je noćas… »
Stravični detalji krvave noći u Boru: Nije dala ćerki da se uda za Vinetinog sina, pa joj nesuđena prija pokucala na vrata…

Stravični detalji krvave noći u Boru: Nije dala ćerki da se uda za Vinetinog sina, pa joj nesuđena prija pokucala na vrata…

Telegraf 21.09.2018
U trenutku pucnjave u kući su se nalazili i suprug Alenše, kao i njihove dve ćerke. Oni su samo pukom srećom, izbegli hice. Vineta Osmanović (52) osumnjičena je da je oko dva sata posle ponoći ubila Alenšu Amzovski Turku (39) sa više hitaca iz… »
"Plašila sam se te puške, jer su mi i ranije njome pretili": Potresna ispovest ćerke ubijene žene u krvavoj noći u Boru…

"Plašila sam se te puške, jer su mi i ranije njome pretili": Potresna ispovest ćerke ubijene žene u krvavoj noći u Boru…

Telegraf 21.09.2018
Iz lovačke puške ispaljeno je osam metaka. - Bilo je strašno. Došla je i počela da lupa na vrata i da viče da izađem napolje. Svi smo bili preplašeni. Pobegli smo i zatvorili se u sobu. Ona je razvalila ulazna vrata i krenula da puca - ispričala… »

Vesti dana »