Povezane vesti
Rekonstrukcija Topličinog venca, stanari ljuti
Mondo 21.09.2018
Grupa stanara dela strogog centra Beograda pobunila se danas zbog najavljene rekonstrukcije Topličinog venca, tvrdeći da ih niko o tome nije obavestio. Radovi počeli uprkos protivljenju grupe građana. Gradske vlasti najavile su početak rekonstrukcije… »
Počela rekonstrukcija Topličinog venca, rok 280 dana
Blic 21.09.2018
Rekonstrukcija Topličinog venca počela je danas i trajaće 280 dana, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, gostujući na televiziji Pink. – U prvoj fazi ćemo raditi okolne ulice, Vuka Karadžića, Carice Milice, Topličin venac sve do Pop… »
Vesti dana »
Aneli Ahmić grca u suzama nakon finala Elite 9: "Ja sam zaslužila prvo mesto" Evo šta kaže na Stanijin plasman, razotkrila Durdžiće: Pljuvali su me godinama...
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
Centar Beograda danas bez struje! Uz Vračar, na spisku za isključenja i delovi ovih 5 opština
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih
(Video) Šok u finalu Elite 9 Aneli Ahmić niko nije sačekao, briznula u plač: "Teško mi je", evo kod koga je provela noć - dotakla se Maje i Asmina
Blic pre 9 minutajoš 13 povezanih
Pred nama promenljiv letnji dan, uz lokalne pljuskove i grmljavinu, do 33 stepena
N1 Info pre 28 minutajoš 9 povezanih
SAD ponovo gađale Iran, a Teheran američke baze u Kuvajtu i Bahreinu; posrednici traže desetodnevno primirje
RTS pre 34 minutajoš 8 povezanih