Повезане вести

Након кине, правац Русија! Вучић с Путином у Москви, познат датум историјског састанка!

Након кине, правац Русија! Вучић с Путином у Москви, познат датум историјског састанка!

Србија данас 21.09.2018
Очекује се разматрање кључних билатералних и регионалних питања. Председник Србије Александар Вучић састаће се 2. октобра у Москви са председником Руске Федерације Владимиром Путином. Вучић је раније данас на свом Твитер… »
Вучић са Путином почетком октобра у Москви: Разговор о кључним питањима

Вучић са Путином почетком октобра у Москви: Разговор о кључним питањима

Телеграф 21.09.2018
Председник Србије је на свом Твитер налогу захвалио руском амбасадору Александру Чепурину на ангажману у стварању најбољих односа између Србије и Русије. Председник Александар Вучић састаће се 2. октобра у Москви са… »
Чепурин: Вучић почетком октобра у Москви са Путином

Чепурин: Вучић почетком октобра у Москви са Путином

Слободна Европа 21.09.2018
Председник Србије Александар Вучић и председник Русије Владимир Путин састаће се у Москви почетком октобра, објавио је данас амбасадор Русије у Србији Александар Чепурин. "Посета ће се одржати почетком октобра. На састанку с… »
У Бриселу могу да ме виде кад год хоће, али прво да одговоре на два питања: Вучић о дијалогу са Приштином и Харадинајевим…

У Бриселу могу да ме виде кад год хоће, али прво да одговоре на два питања: Вучић о дијалогу са Приштином и Харадинајевим…

Телеграф 21.09.2018
- Не занима ме да будем светски лидер, желим да урадим нешто за Србију и мој народ - изјавио је председник Вучић. Србија је увек за дијалог са Приштином и свима, али морамо да знамо о чему разговарамо, поручио је данас председник… »
Сваки Албанац у свету је плаћао да се наоружава ОВК, милом или силом су плаћали порез: Дачић о Харадинајевим претњама и…

Сваки Албанац у свету је плаћао да се наоружава ОВК, милом или силом су плаћали порез: Дачић о Харадинајевим претњама и…

Телеграф 21.09.2018
То толерисање сталних оваквих изјава, које су претеће, толерисање неиспуњавања Бриселског споразума, толерисање ових нових владиних иницијатива за промену закона, да се установи војска Косова, иако је међународна заједница… »
Амбасадор ЕУ без коментара на претње Рамуша Харадинаја

Амбасадор ЕУ без коментара на претње Рамуша Харадинаја

Телеграф 21.09.2018
Ми смо посредник и не коментаришемо изјаве било које стране, поновио је Фабрици. Шеф Делегације Европске уније у Србији амбасадор Сем Фабрици није данас одговорио на питање како коментарише најновије претње које је изнео Рамуш… »
Ђурић каже да је дијалог под знаком питања: Брисел ће мало да сачека на Вучића

Ђурић каже да је дијалог под знаком питања: Брисел ће мало да сачека на Вучића

Правда 21.09.2018
Брисел ће мало сачекати да поново види председника Србије Александра Вучића с обзиром на то да је изостала свака подршка његовим идејама за решење питања Косова и Метохије и односа Срба и Албанаца, рекао је Марко Ђурић, шеф… »

Вести дана »