Povezane vesti
"Mama, zašto kažeš da sam isti kao sva deca, kada sam drugačiji?" Gordanin status razbesneo građane koji traže hitnu reakciju…
Blic 21.09.2018
Kad dođe prvi septembar roditelji i školarci imaju imaju velikih poteškoća da pronađu sve knjige koje su im potrebne, što zbog cena, što zbog izdanja. Ipak, oni koji su najviše na udaru jesu učenici koji za nastavu koriste specijalizovane udžbenike… »
Status majke Gordane na fejsbuku otvara oči Srbiji: Mama, zašto kažeš da sam isti kao ostala deca, kada sam drugačiji...
Kurir 21.09.2018
BEOGRAD - Fejsbuk status jedne mame Gordane o mukama na koje nailazi njen sinčić nikog nije ostavio ravnodušnim. Gordana i njen sin, koji slabije vidi od svojih vršnjaka, nailaze na prepreke za koje većina roditelja i ne zna da postoje. Umesto da krajem… »
Vesti dana »
Teroristički napad u Izraelu: Pucnjava na tri različite lokacije, ima mrtvih i ranjenih
Mondo pre 1 satjoš 33 povezane
CIK u Prištini: Do 13 sati izlaznost 15,86 odsto; najveća u srpskim sredinama
RTK pre 1 satjoš 21 povezana
Koliko je Aleksandra Krunić zaradila na Rolan Garosu? Dobila je ček, ali postoji i jedna začkoljica
Mondo pre 2 satajoš 47 povezanih
(Video) Vanredni parlamentarni izbori na Kosovu: Do 15 sati glasalo 22,74 odsto birača, najviše u Leposaviću 44,42 odsto
Newsmax Balkans pre 18 minutajoš 44 povezane
Dačić: Ko nije zadovoljan mojim radom, može da pokuša kandidaturu za mesto predsednika SPS
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih