Povezane vesti
Eminin novi dečko objavio zajedničku fotografiju pa šokirao sve: Moja ćerka, toliko mi nedostaje
Večernje novosti 21.09.2018
Pevačica Emina Jahović (36) navodno uživa u novoj ljubavi, a prema pisanju turskih medija Eminino srce osvojio je tamošnji milioner Sadetin Saran. Pevačica Emina Jahović (36) navodno uživa u novoj ljubavi, a prema pisanju turskih medija Eminino… »
Novi dečko Emine Jahović prvu zajedničku fotku uz vrlo čudan opis
Tračara 21.09.2018
Kako su nedavno objavili svi turski mediji pevčica Emina Jahović u vezi je sa turskim mulitmilionerom Sadettinom Saranom. Pevačica te navode nikada nije potvrdila, ali čini se da njen izabranik jeste i to objavivši fotografiju na Instagramu. Naime… »
Prva zajednička fotografija Emininog multimilionera! (FOTO)
Vesti online 21.09.2018
Eminin novi dečko, turski multimioner Sadetin Saran objavio je na Instagramu fotografiju sa njom, ali je ispod napisao nešto što je šokiralo turske medije. "Moja ćerka. Toliko mi nedostaje". Novinarima nije trebalo mnogo da zaključe da je to Emina… »
Konačno priznali: Eminin novi dečko mulitimilioner okačio njihovu zajedničku fotografiju i šokirao komentarom
Blic 21.09.2018
Kako su nedavno objavili svi turski mediji pevčica Emina Jahović u vezi je sa turskim mulitmilionerom Sadetinom Saranom. Pevačica te navode nikada nije potvrdila, ali ni demantovala. Ipak, njen novi izabranik objavio je zajedničku fotografiju na… »
Dečko emine Jahović je multimilioner, a sad je okačio prvu fotku s njom: Ono što je napisao ispod sve je šokiralo, a onda…
Kurir 21.09.2018
Eminu Jahović, koja se razvela od Mustafe Sandala s kojim ima dva sina, turski mediji sad povezuju sa milionerom Sadetinom Saranom. Nijedno ni drugo se do sad nisu oglašavali povodom toga, a onda je Sadetin napravio pometnju kada je na Instagramu… »
Vesti dana »
Goranu Vesiću određen pritvor: Viši sud u Novom Sadu doneo odluku, evo koliko bivši ministar ostaje iza rešetaka
Blic pre 2 satajoš 48 povezanih
Komšija pucao na oca i sina u Mramorku - napadač uhapšen, teško povređeni u bolnici
RTS pre 35 minutajoš 23 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: UNRVA: Stanovništvo Gaze na ivici gladi; Za 48 sati u izraelskim udarima ubijeno više od 120 osoba
RTV pre 1 satjoš 19 povezanih
Novi protest sutra kod Železničke stanice u Novom Sadu: „Farbaćemo Bulevar oslobođenja u crveno“
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih