Повезане вести

Еминин нови дечко објавио заједничку фотографију па шокирао све: Моја ћерка, толико ми недостаје

Еминин нови дечко објавио заједничку фотографију па шокирао све: Моја ћерка, толико ми недостаје

Вечерње новости 21.09.2018
Певачица Емина Јаховић (36) наводно ужива у новој љубави, а према писању турских медија Еминино срце освојио је тамошњи милионер Садетин Саран. Певачица Емина Јаховић (36) наводно ужива у новој љубави, а према писању турских… »
Нови дечко Емине Јаховић прву заједничку фотку уз врло чудан опис

Нови дечко Емине Јаховић прву заједничку фотку уз врло чудан опис

Трачара 21.09.2018
Како су недавно објавили сви турски медији певчица Емина Јаховић у вези је са турским мулитмилионером Садеттином Сараном. Певачица те наводе никада није потврдила, али чини се да њен изабраник јесте и то објавивши фотографију на… »
Прва заједничка фотографија Емининог мултимилионера! (ФОТО)

Прва заједничка фотографија Емининог мултимилионера! (ФОТО)

Вести онлине 21.09.2018
Еминин нови дечко, турски мултимионер Садетин Саран објавио је на Инстаграму фотографију са њом, али је испод написао нешто што је шокирало турске медије. "Моја ћерка. Толико ми недостаје". Новинарима није требало много да… »
Дечко емине Јаховић је мултимилионер, а сад је окачио прву фотку с њом: Оно што је написао испод све је шокирало, а онда је…

Дечко емине Јаховић је мултимилионер, а сад је окачио прву фотку с њом: Оно што је написао испод све је шокирало, а онда је…

Курир 21.09.2018
Емину Јаховић, која се развела од Мустафе Сандала с којим има два сина, турски медији сад повезују са милионером Садетином Сараном. Ниједно ни друго се до сад нису оглашавали поводом тога, а онда је Садетин направио пометњу када… »
Коначно признали: Еминин нови дечко мулитимилионер окачио њихову заједничку фотографију и шокирао коментаром

Коначно признали: Еминин нови дечко мулитимилионер окачио њихову заједничку фотографију и шокирао коментаром

Блиц 21.09.2018
Како су недавно објавили сви турски медији певчица Емина Јаховић у вези је са турским мулитмилионером Садетином Сараном. Певачица те наводе никада није потврдила, али ни демантовала. Ипак, њен нови изабраник објавио је… »

Вести дана »