Povezane vesti
Luna progovorila o siromaštvu, pa otkrila detalje odlaska u Zrenjanin kod Slobinih roditelja! (video)
Telegraf 21.09.2018
- Kad su pisali sve najgore, da sam mu za ovo, za ono, da sam njegova ljubavnica... Samo je ćutao. Time je potvrdio sve to - rekla je. Luna Đogani ponovo je tokom popodneva pričala o svom učešću u rijalitiju, te razlozima zbog kojih je tu, a spomenula je… »
Gagi Đogani se oglasio posle Luninih suza u Zadruzi, koje je lila dok je pričala o njemu, siromaštvu i Slobi!
Telegraf 21.09.2018
Evo šta je Gagi javno poručio svojoj ćerki nakon njenih potresnih momenata u Zadruzi. Luna Đogani danas je nekoliko puta plakala u Zadruzi, prisećajući se svog bivšeg dečka Slobodana Radanovića sa kojim je bila u Zadruzi 1, ali i svog oca Gagija… »
"Čitava Srbija misli da si devojka lakog morala!" Stanija i Luna žestoko zaratile, Đoganijeva poludela kad je čula da se opet…
Telegraf 21.09.2018
Ja ne vidim šta sam ti uradila i čime sam te povredila - rekla je Luna Staniji. U četvrtak 20. septembra u Zadruzi je nastao totalni haos, sve zbog klipova proteklih dešavanja među zadrugarima koje su svi mogli da vide za stolom. Naime, ukućanima je… »
Ti si obeležena zbog s.Ksa od 3 minuta u WC sa oženjenim: Stanija je brutalno ponizila Lunu, sasula joj u lice sve što Srbija…
Kurir 21.09.2018
Stanija Dobrojević i Luna Đogani od prvog dana kada su kročile u Zadrugu 2 ne mogu da se podnesu. Već su imale žestog sukob, a sada su se posvađale oko Vladimira Tomovića, koji se ne odvaja od starlete Ono što je diglo najveću prašinu bila je činjenica… »
Vesti dana »

Je l’ ovo realno?! Vozač „forda“ naduvao čak 3,86 promila alkohola!
Zrenjaninski pre 46 minutajoš 29 povezanih

Zvezda protiv Pafosa nema istoriju, ali Dinamo ne pamti po dobrom
Sportske.net pre 21 minutajoš 47 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih

Kremlj se prvi put oglasio nakon što je Tramp najavio slanje nuklearnih podmornica ka Rusiji
Nova pre 56 minutajoš 23 povezane