Povezane vesti

Luna progovorila o siromaštvu, pa otkrila detalje odlaska u Zrenjanin kod Slobinih roditelja! (video)

Luna progovorila o siromaštvu, pa otkrila detalje odlaska u Zrenjanin kod Slobinih roditelja! (video)

Telegraf 21.09.2018
- Kad su pisali sve najgore, da sam mu za ovo, za ono, da sam njegova ljubavnica... Samo je ćutao. Time je potvrdio sve to - rekla je. Luna Đogani ponovo je tokom popodneva pričala o svom učešću u rijalitiju, te razlozima zbog kojih je tu, a… »
Gagi Đogani se oglasio posle Luninih suza u Zadruzi, koje je lila dok je pričala o njemu, siromaštvu i Slobi!

Gagi Đogani se oglasio posle Luninih suza u Zadruzi, koje je lila dok je pričala o njemu, siromaštvu i Slobi!

Telegraf 21.09.2018
Evo šta je Gagi javno poručio svojoj ćerki nakon njenih potresnih momenata u Zadruzi. Luna Đogani danas je nekoliko puta plakala u Zadruzi, prisećajući se svog bivšeg dečka Slobodana Radanovića sa kojim je bila u Zadruzi 1, ali i svog oca Gagija… »
"Čitava Srbija misli da si devojka lakog morala!" Stanija i Luna žestoko zaratile, Đoganijeva poludela kad je čula da se…

"Čitava Srbija misli da si devojka lakog morala!" Stanija i Luna žestoko zaratile, Đoganijeva poludela kad je čula da se…

Telegraf 21.09.2018
Ja ne vidim šta sam ti uradila i čime sam te povredila - rekla je Luna Staniji. U četvrtak 20. septembra u Zadruzi je nastao totalni haos, sve zbog klipova proteklih dešavanja među zadrugarima koje su svi mogli da vide za stolom. Naime, ukućanima je… »
Ti si obeležena zbog s.Ksa od 3 minuta u WC sa oženjenim: Stanija je brutalno ponizila Lunu, sasula joj u lice sve što…

Ti si obeležena zbog s.Ksa od 3 minuta u WC sa oženjenim: Stanija je brutalno ponizila Lunu, sasula joj u lice sve što…

Kurir 21.09.2018
Stanija Dobrojević i Luna Đogani od prvog dana kada su kročile u Zadrugu 2 ne mogu da se podnesu. Već su imale žestog sukob, a sada su se posvađale oko Vladimira Tomovića, koji se ne odvaja od starlete Ono što je diglo najveću prašinu bila je… »

Vesti dana »