Повезане вести
Луна проговорила о сиромаштву, па открила детаље одласка у Зрењанин код Слобиних родитеља! (видео)
Телеграф 21.09.2018
- Кад су писали све најгоре, да сам му за ово, за оно, да сам његова љубавница... Само је ћутао. Тиме је потврдио све то - рекла је. Луна Ђогани поново је током поподнева причала о свом учешћу у ријалитију, те разлозима због… »
Гаги Ђогани се огласио после Луниних суза у Задрузи, које је лила док је причала о њему, сиромаштву и Слоби!
Телеграф 21.09.2018
Ево шта је Гаги јавно поручио својој ћерки након њених потресних момената у Задрузи. Луна Ђогани данас је неколико пута плакала у Задрузи, присећајући се свог бившег дечка Слободана Радановића са којим је била у Задрузи 1, али и… »
"Читава Србија мисли да си девојка лаког морала!" Станија и Луна жестоко заратиле, Ђоганијева полудела кад је чула да се опет…
Телеграф 21.09.2018
Ја не видим шта сам ти урадила и чиме сам те повредила - рекла је Луна Станији. У четвртак 20. септембра у Задрузи је настао тотални хаос, све због клипова протеклих дешавања међу задругарима које су сви могли да виде за столом… »
Ти си обележена због с.Кса од 3 минута у ВЦ са ожењеним: Станија је брутално понизила Луну, сасула јој у лице све што Србија…
Курир 21.09.2018
Станија Добројевић и Луна Ђогани од првог дана када су крочиле у Задругу 2 не могу да се поднесу. Већ су имале жестог сукоб, а сада су се посвађале око Владимира Томовића, који се не одваја од старлете Оно што је дигло највећу… »
Вести дана »
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 4 минутајош 5 повезаних
Гушиће нас ниски облаци и магла: Биће ово дан пун атмосферских преокрета
Дневник пре 9 минутајош 5 повезаних