Povezane vesti

Toti otvoreno: Ono kad sam šutnuo Balotelija? Hteo sam da ga povredim! Kapelo je manijak, Spaleti me oterao u penziju...

Toti otvoreno: Ono kad sam šutnuo Balotelija? Hteo sam da ga povredim! Kapelo je manijak, Spaleti me oterao u penziju...

Mozzart sport 21.09.2018
Zašto nisam otišao u Aziju ili Ameriku? Zato što nisam želeo da uništim 25 godina karijere, poručio Princ Rima. Legenda Rome Frančesko Toti odgovorio je na neka vrlo zanimljiva pitanja u intervjuu za rimsku Republiku, prisetivši se pritom… »
Ko je naterao Totija da se penzioniše?

Ko je naterao Totija da se penzioniše?

Sportske.net 21.09.2018
Bivši napadač otvoreno govorio o mnogim stvarima. Frančesko Toti je otkrio da je Spaleti najviše uticao na tu odluku i da ga je on praktično oterao u penziju. Na kraju te 2016/17. sezone i Toti i Spaleti su napustili Romu. "Još uvek mi nije dosadno… »
Toti iskren: Želeo sam da povredim Balotelija, Spaleti me je oterao u penziju (video)

Toti iskren: Želeo sam da povredim Balotelija, Spaleti me je oterao u penziju (video)

Hot sport 21.09.2018
Princ Rima govorio je o brojnim temama i stvarima koje su obeležile njegovu itekako bogatu karijeru. On je dao intervju za rimsku ‘Republiku’ i tada se prisetio možda najveće mrlje iz svoje karijere. On je na meču protiv milanskog Intera 2010… »

Vesti dana »