Повезане вести
Тоти искрен: Желео сам да повредим Балотелија, Спалети ме је отерао у пензију (видео)
Хот спорт 21.09.2018
Принц Рима говорио је о бројним темама и стварима које су обележиле његову итекако богату каријеру. Он је дао интервју за римску ‘Републику’ и тада се присетио можда највеће мрље из своје каријере. Он је на мечу против… »
Ко је натерао Тотија да се пензионише?
Спортске.нет 21.09.2018
Бивши нападач отворено говорио о многим стварима. Франческо Тоти је открио да је Спалети највише утицао на ту одлуку и да га је он практично отерао у пензију. На крају те 2016/17. сезоне и Тоти и Спалети су напустили Рому. "Још… »
Тоти отворено: Оно кад сам шутнуо Балотелија? Хтео сам да га повредим! Капело је манијак, Спалети ме отерао у пензију...
Моззарт спорт 21.09.2018
Зашто нисам отишао у Азију или Америку? Зато што нисам желео да уништим 25 година каријере, поручио Принц Рима. Легенда Роме Франческо Тоти одговорио је на нека врло занимљива питања у интервјуу за римску Републику, присетивши… »
Вести дана »
СРБАТОМ: Нема повећане радијације у Србији због оштећења заштитне структуре Чернобила
Бета пре 1 сатјош 35 повезаних
Дарко седео на каучу кад им је комшија аутомобилом "слетео" на кућу: Детаљи нестварне несреће код Ћуприје
Телеграф пре 1 сатјош 25 повезаних
Русија покренула велики ваздушни напад усред преговора између САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 14 минутајош 28 повезаних
Рођена у Обали Слоноваче, брани за Црну Гору и чини чуда против Србије: Крстила се после одбрана, па дала гол!
Телеграф пре 29 минутајош 30 повезаних