Povezane vesti
Nataša Bekvalac o novoj pesmi: Ja sam svoje isplakala
Tračara 21.09.2018
Iza Nataše Bekvalac je ostao jedan veoma težak period, koji se još uvek u potpunosti nije završio. Ipak, nakon cele priče o nasilju koje je pretrpela od bivšeg supruga Luke Lazukića, ona je uspela da se se izbori za sebe, a snagu je pronašla u svojim… »
Ja sam svoje suze isplakala! Nataša Bekvalac progovorila o teškom periodu, pa poslala snažnu poruku!
Kurir 21.09.2018
Nataša Bekvalac uskoro će publici predstaviti novu pesmu. "Moja drugarica koja je pisala tekst, Bojana, bila je vrlo inspirisana. Provele smo i neki period zajedno, tako da je Bojana i te kako bila inspirisana mojim životom. Nisam zaplakala kada sam… »
Vesti dana »
Evropske demokrate o porazu Orbana: Vučić će sledeći pasti, godinama sistematski urušava demokratiju
N1 Info pre 14 minutajoš 111 povezana
"Moraćemo da sednemo za sto sa Putinom!" Šta je to upravo izjavio budući mađarski premijer?
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana
BLOG UŽIVO: SAD uvode pomorsku blokadu iranskih luka nakon propalih pregovora; Napadi na Liban se nastavljaju
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane
Ovo je Nataša (19) koja je uoči Vaskrsa poginula kod Aleksinca: Roditelji zavijeni u crno zbog smrti jedinice, u celom kraju vlada muk posle užasa (foto)
Kurir pre 10 minutajoš 21 povezana
Jokić ispisao istoriju NBA lige, Adelman otkrio kako saigrači utiču na Nikolu
Sportske.net pre 24 minutajoš 60 povezanih