Povezane vesti
Jokanović pričao o Englezima o večitom derbiju: Ja sam vam Partizanov navijač i veoma sam srećan zbog svog izbora
Mozzart sport 21.09.2018
Trener Fulama u razgovoru za BBC pokušao da dočara sudar dva najbolja srpska kluba. Večiti fudbalski derbi davno je prešao granice Srbije I često ume da bude tema I u stranim medijima. I sada je to slučaj, pošto je ugledni BBBC posvetio pažnju… »
TV Partizan: Vulićević i Janković o najdražem i najtužnijem derbiju, biće i debitanata (video)
Hot sport 21.09.2018
‘Večiti derbi’ 158. po redu igra se u nedelju u Humskoj od 19 časova, a fudbaleri Partizana u njega ulaze posle serije pobeda u Superligi Srbije. TV Partizan danas je celu epizodu posvetio upravo predstojećem duelu Partizana i Crvene zvezde. Evo… »
Jokan o derbiju: To su utakmice koje su se igrale pred 100.000 ljudi, 60 posto Srbije navija za Zvezdu, a ja sam srećan zbog…
Hot sport 21.09.2018
Trener Fulama Slaviša Jokanović rekao je da je beogradski „večiti“ derbi jedan od najvećih derbija na svetu i da mu je zadovoljstvo što je učestvovao u tim utakmicama kao fudbaler i kao trener crno belih. Jokanović je osvojio titulu i Kup sa… »
Šta mislite, koji je derbi omiljen Loli? Smiljanić se prisetio pobede na Marakani nakon koje je usledila čuvena konferencija
Hot sport 21.09.2018
U susret najvećoj fudbalskoj utakmici u našoj zemlji, prvotimci Partizana su izneli svoja očekivanja i impresije. Među fudbalerima crno-belih veliki broj igrača već ima iskustvo igranja ove utakmice, ali ima i novajlija koje će po prvi put osetiti… »
Svi znamo Lolin omiljeni Večiti derbi, a šta kažu Valijente i Zakarić o derbiju?
Sportske.net 21.09.2018
U Humskoj sa nestrpljenjem iščekuju utakmicu sa najvećim rivalom. Pred nama je 158. Večiti derbi, najveća utakmica srpskog fudbala se igra se u nedelju od 19 sati. U redovima Partizana jedan od najiskusnijih pored Saše Ilića u ovakvim mečevima… »
Degenekov prvi večiti derbi: Najvažnija utakmica u ovoj godini, poštujemo Partizan - biće teško i čvrsto
Mozzart sport 21.09.2018
„Igrao sam derbi u Nemačkoj i Japanu, ali ovaj naš još nisam doživeo. Mislim da je najbolji derbi u svetu fudbala što se tiče emocija i istorije“, kaže australijski reprezentativac. Miloš Degenek je prvo ispunio san dolaskom u Crvenu zvezdu… »
Slaviša Jokanović o večitom derbiju: Verovatno 55 ili 60 odsto ljudi navija za Zvezdu
Sportski žurnal 21.09.2018
BBC je napravio priču o predstojećem 158. „večitom” derbiju između Partizana i Crvene zvezde, koji se igra u nedelju od 19 časova u Humskoj. Trener Fulama Slaviša Jokanović rekao je da je beogradski „večiti” derbi jedan od najvećih… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i toplo, ali stiže velika promena: Kakvo nas vreme čeka do kraja nedelje?
Euronews pre 26 minutajoš 11 povezanih

Premijer Federacije BiH: Dodik krenuo na put bez povratka, na kraju će biti uhapšen
Radio 021 pre 32 minutajoš 9 povezanih

Izveštaj Ekspertske grupe Univerziteta o dokumentaciji za nadstrešnicu: Ili nije objavljena ili je nema
Insajder pre 7 satijoš 2 povezane

Uništeno 60 odsto zgrada u Pojasu Gaze; SAD i Hamas direktno razgovaraju o taocima
RTS pre 21 minutajoš 4 povezane