Povezane vesti
Bivši agent CIA uhapšen po poternici Crne Gore
Danas 22.09.2018
Podgorica traži Džozefa Asada zbog sumnje da je bio deo logističke mreže za pripremu napada na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 2016. godine. Bivši operativac američke Centralne obaveštajne agencije Džozef Asad uhapšen je pre tri dana u Abu Dabiju… »
Bivši agent CIA: uhapšen u Ujedinjenim Arapskim Emiratima po poternici Crne Gore
Blic 22.09.2018
Bivši operativac CIA Džozef Asad uhapšen je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima po poternici koja je raspisana po nalogu crnogorskog Specijalnog tužilaštva zbog sumnje da je u oktobru 2016. godine učestvovao u pokušaju državnog udara u Crnoj Gori", pišu… »
Vesti dana »
Od danas počinje elektronska prijava za upis prava svojine na teritoriji Prokuplja
Južne vesti pre 34 minutajoš 43 povezane
(Video) Razbuktao se rat, već ima mrtvih! Borbeni avioni gađaju, pakao počeo u zoru: Odjekuju eksplozije, u toku masovna evakuacija
Blic pre 44 minutajoš 30 povezanih
Tramp udario na Zelenskog kao nikad do sad: "Razočaran sam, on neće?!": Počinje novi ciklus pregovora i velika opasnost za Ukrajinu
Blic pre 1 satjoš 33 povezane
"Bilo mi je teško da ih ostavim..." Dončić vrlo emotivan nakon što je drugi put postao tata: "Dve devojčice, sigurno će mi od života napraviti pakao"
Kurir pre 39 minutajoš 32 povezane
NIS-ove pumpe od jutros rade normalno: Plaćanje i dalje moguće Dina karticama, kešom i IPS-om
Nova pre 19 minutajoš 20 povezanih