Povezane vesti
"Nejmar je Kim Kardašijan svetskog fudbala"
Vesti online 22.09.2018
Džoi Barton, nekadašnji engleski reprezentativac, ponovo je kritikovao Brazilca Nejmara uporedivši ga sa zvezdama rijaliti programa. Barton je u prošlosti često kritikovao jednog od najboljih fudbalera današnjice i sada je to ponovo učinio. - Mislim da… »
"Nejmar je Kim Kardašijan fudbala, mnogi su bolji"
N1 Info 22.09.2018
Džoi Barton, nekadašnji kontroverzni fudbaler i sadašnji menadžer Flitvud Tauna, smatra da Nejmar nije na istom nivou kao Kristijano Ronaldo i Leo Mesi. “Mislim da je on Kim Kardašijan u fudbalu. Nejmar nije najbolji igrač na svetu, to smo ponovo videli… »
Barton: Nejmar je fudbalska Kim Kardašijan
Mozzart sport 22.09.2018
Danas svi žele da navijaju samo za velike timove, za one koji pobeđuju. I moj sin je takav, želi da bude poput Mesija, Ronalda, Salaha... Ali definitivno ne kao Nejmar. To ime je u našoj kući zabranjeno izgovarati... Nekada kontroverzni fudbaler Olimpika… »
Nejmar je Kim Kardašijan svetskog fudbala?!
Sportske.net 22.09.2018
Džoi preteruje, ali on je to pričao i pre mnogo godina... Džoj Barton uvek ima šta da kaže. I ranije je sumnjao u Nejmara, ali sada ima dokaze za svoje tvrdnje. "Videli ste Mundijal, to je ono što sam vam pričao, on nikada neće biti na nivou Ronalda ili… »
Vesti dana »

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 193 dinara, benzin 178 dinara do 15. avgusta
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 26 povezanih

Uživo Odobreno preuzimanje kontrole; Nemačka povukla ključan potez; Jeziva pretnja Hamasa FOTO/VIDEO
B92 pre 6 minutajoš 40 povezanih

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više, uz crveno upozorenje za nedelju
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 42 povezane

Dogovoreno mesto susreta Trampa i Putina, nije otkriveno gde i kada
BBC News pre 1 satjoš 37 povezanih