Povezane vesti
"Ti si moje srce zaključala odavno…" Filip nežnom porukom čestitao trudnoj Aleksandri 23. rođendan (FOTO)
Telegraf 22.09.2018
- Srećan rodjendan, živote moj… Ti si moje srce zaključala odavno… - deo je Filipove poruke. Aleksandra i Filip Živojinović već nekoliko nedelja uživaju na raznim destinacijama, a njen 23. rođendan koji je 22. septembra proslavljaju u Parizu. Aleksandra… »
"Na kraju dana ostadosmo jedan uz drugog, prijatelju moj" Jala emotivnom porukom čestitao Bubi Koreliju 29. rođendan (FOTO)
Telegraf 22.09.2018
- Odavno si ti moja krv i život bratov - deo je Jaline poruke. Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, 22. septembra 2018. napunio je 29 godine, a čim je otkucala ponoć fanovi su u neverovatnom broju Instagram obasuli čestitkama upućenim bosanskom… »
Vesti dana »

Ovaj dan je posebno važan za žene! Slavimo Veliku Gospojinu: Evo šta ne bi trebalo danas da uradite
Telegraf pre 31 minutajoš 11 povezanih

Novak Đoković otkrio gde mu je prvi reket, a onda komentarisao sledećeg protivnika: "Znam koje su mu mane..."
Telegraf pre 36 minutajoš 17 povezanih

Koje su izmene u gradskom prevozu na Novom Beogradu zbog Bir festa
N1 Info pre 16 minutajoš 5 povezanih

Rhmz jutros izdao dva upozorenja! Gore meteoalarmi, Beograd posebno izdvojen: Danas i sutra pakleno, a onda...
Blic pre 6 minutajoš 3 povezane

Student Filozofskog priveden u autobusu, jedna osoba na protestu pogođena pirotehnikom u glavu
Radio 021 pre 11 minutajoš 1 povezana