Povezane vesti
"Ti si moje srce zaključala odavno…" Filip nežnom porukom čestitao trudnoj Aleksandri 23. rođendan (FOTO)
Telegraf 22.09.2018
- Srećan rodjendan, živote moj… Ti si moje srce zaključala odavno… - deo je Filipove poruke. Aleksandra i Filip Živojinović već nekoliko nedelja uživaju na raznim destinacijama, a njen 23. rođendan koji je 22. septembra proslavljaju u Parizu… »
"Na kraju dana ostadosmo jedan uz drugog, prijatelju moj" Jala emotivnom porukom čestitao Bubi Koreliju 29. rođendan (FOTO)
Telegraf 22.09.2018
- Odavno si ti moja krv i život bratov - deo je Jaline poruke. Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, 22. septembra 2018. napunio je 29 godine, a čim je otkucala ponoć fanovi su u neverovatnom broju Instagram obasuli čestitkama upućenim bosanskom… »
Vesti dana »
Crveni Mančester u ekstazi: Het-trik Đokereša, Amorim dobio bitku sa Pepom i Sitijem!
B92 pre 16 minutajoš 45 povezanih
Građevinski inženjer za novu S: Problem sa nadstrešnicom nastao je pre 60 godina - tako se više ne gradi! Možemo diskutovati o nepreznosti i duhu vremena
Kurir pre 6 satijoš 37 povezanih
Zloglasni ubica robijao u Spužu, pa pravio haos: Stražare zaprestila njegova smirenost, jedini noću spavao mirno
Mondo pre 2 satajoš 34 povezane