Povezane vesti
"Ti si moje srce zaključala odavno…" Filip nežnom porukom čestitao trudnoj Aleksandri 23. rođendan (FOTO)
Telegraf 22.09.2018
- Srećan rodjendan, živote moj… Ti si moje srce zaključala odavno… - deo je Filipove poruke. Aleksandra i Filip Živojinović već nekoliko nedelja uživaju na raznim destinacijama, a njen 23. rođendan koji je 22. septembra proslavljaju u Parizu. Aleksandra… »
"Na kraju dana ostadosmo jedan uz drugog, prijatelju moj" Jala emotivnom porukom čestitao Bubi Koreliju 29. rođendan (FOTO)
Telegraf 22.09.2018
- Odavno si ti moja krv i život bratov - deo je Jaline poruke. Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, 22. septembra 2018. napunio je 29 godine, a čim je otkucala ponoć fanovi su u neverovatnom broju Instagram obasuli čestitkama upućenim bosanskom… »
Vesti dana »
Senat odbio prigovor Jelene Kleut, profesorka ostaje bez posla - najavljena žalba Upravnom sudu (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 33 povezane
Cene nafte idu dole: Zabeležen najveći dnevni pad u poslednjih nekoliko meseci
Dnevnik pre 2 satajoš 26 povezanih
Mađarski ministar Sijarto: Laž je da MOL želi da ugasi Rafineriju, dogovorili smo povećanje udela Srbije u NIS-u
Nova pre 5 satijoš 65 povezanih
"Super radari" postavljeni na više od 30 lokacija širom Srbije: Na ovim mestima se automatski beleže prekršaji
Mondo pre 7 satijoš 9 povezanih
Vlade Đurović o Zvezdi: "Razgovarao sam sa nekim partizanovcima... Nažalost, od njega sam i ja digao ruke"
Telegraf pre 59 minutajoš 36 povezanih