Повезане вести
Владан Милојевић: Имам неке дилеме, о Партизану не знам шта бих рекао!
Хот спорт 22.09.2018
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић обратио се медијима поводом 158. вечитог дербија у ком његови пулени гостују Партизану. Стратег црвено-белих је прво причао о дербију, највећој светковини српског фудбала. – Ја сам увек… »
Милојевић: Професионалци као специјалци - бол мора да се игнорише! Имам неколико дилема...
Моззарт спорт 22.09.2018
Партизан? Не могу да вам кажем ништа... Зоран Мирковић јуче у обраћању медијима исхвалио Црвену звезду и поручио да ће дуел са вечитим ривалом бити велики тест за његове момке, а слично је реаговао и Владан Милојевић на… »
Милојевић пред дерби: Имам неколико дилема
Мондо 22.09.2018
"Не признајем пражњење. Ово је можда и меч сезоне", рекао је Звездин тренер у најави дуела против Партизана. Црвена звезда у добром расположењу путује у Хумску, на недељни 158. "вечити дерби" (19 часова, ТВ Арена спорт на мтс… »
Милојевић: Утакмица са Партизаном најважнија у сезони
Н1 Инфо 22.09.2018
Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић пред 158. вечити дерби са Партизаном рекао је да је ово можда и кључна утакмица ове сезоне за његову екипу. "Играмо вечити дерби и сви добро знамо шта значе такве утакмице. Без… »
Који Звездини странци ће бити прекобројни у дербију, шта каже Милојевић?
Спортске.нет 22.09.2018
Не признаје тренер Звезде умор и истрошеност. Утакмица против Партизана је можда најважнија у сезони за Црвену звезду, према речима Владана Милојевића. "Играмо вечити дерби, сви добро знамо и много пута смо причали да је дерби… »
Милојевић: Боља форма и калкулације не пију воду у дербију
Нови магазин 22.09.2018
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је данас да улога фаворита у "вечитом" дербију не постоји и навео да његови фудбалери морају да се понашају као "специјалци" јер нема простора за психички и физички замор. "Верујте ми… »
Вести дана »
Објављене нове цене горива: Познато колико ће коштати бензин и дизел у наредних седам дана
Еуроневс пре 1 сатјош 31 повезана
Магла и хладно време отежавају саобраћај, док Србија очекује топлу недељу и хладан талас од уторка
Наслови.аи пре 3 минутајош 29 повезаних
Скупштина објавила позив за избор члана РЕМ-а из редова националних мањина
Данас пре 13 минутајош 10 повезаних
Ревидирана фискална стратегија предвиђа 2026. раст БДП у Србији
Телеграф пре 3 минутајош 10 повезаних
Маскирани мушкарци рано јутрос скинули транспарент испред Јаћимовићевог шатора
Данас пре 2 сатајош 15 повезаних