Povezane vesti
Vladan Milojević: Imam neke dileme, o Partizanu ne znam šta bih rekao!
Hot sport 22.09.2018
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević obratio se medijima povodom 158. večitog derbija u kom njegovi puleni gostuju Partizanu. Strateg crveno-belih je prvo pričao o derbiju, najvećoj svetkovini srpskog fudbala. – Ja sam uvek govorio da je nama prvenstvo… »
Milojević: Profesionalci kao specijalci - bol mora da se ignoriše! Imam nekoliko dilema...
Mozzart sport 22.09.2018
Partizan? Ne mogu da vam kažem ništa... Zoran Mirković juče u obraćanju medijima ishvalio Crvenu zvezdu i poručio da će duel sa večitim rivalom biti veliki test za njegove momke, a slično je reagovao i Vladan Milojević na današnjoj konferenciji za… »
Milojević pred derbi: Imam nekoliko dilema
Mondo 22.09.2018
"Ne priznajem pražnjenje. Ovo je možda i meč sezone", rekao je Zvezdin trener u najavi duela protiv Partizana. Crvena zvezda u dobrom raspoloženju putuje u Humsku, na nedeljni 158. "večiti derbi" (19 časova, TV Arena sport na mts TV). Trener crveno-belih… »
Milojević: Utakmica sa Partizanom najvažnija u sezoni
N1 Info 22.09.2018
Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević pred 158. večiti derbi sa Partizanom rekao je da je ovo možda i ključna utakmica ove sezone za njegovu ekipu. "Igramo večiti derbi i svi dobro znamo šta znače takve utakmice. Bez obzira što se radi o… »
Koji Zvezdini stranci će biti prekobrojni u derbiju, šta kaže Milojević?
Sportske.net 22.09.2018
Ne priznaje trener Zvezde umor i istrošenost. Utakmica protiv Partizana je možda najvažnija u sezoni za Crvenu zvezdu, prema rečima Vladana Milojevića. "Igramo večiti derbi, svi dobro znamo i mnogo puta smo pričali da je derbi sasvim posebna utakmica… »
Milojević: Bolja forma i kalkulacije ne piju vodu u derbiju
Novi magazin 22.09.2018
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da uloga favorita u "večitom" derbiju ne postoji i naveo da njegovi fudbaleri moraju da se ponašaju kao "specijalci" jer nema prostora za psihički i fizički zamor. "Verujte mi, na ovakvim utakmicama… »
Vesti dana »
Navršavaju se tri godine od masovnog ubistva u Mladenovcu, Blažićima maksimalne kazne
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih
Meteorolozi objavili prognozu za 7 dana: U Srbiji prvo 29 stepeni, a onda stižu pljuskovi sa grmljavinom
Nova pre 50 minutajoš 18 povezanih
Emotivni Darko Rajaković na ivici suza, on je ponos Srbije: "Naučio sam koliko ih volim"
Telegraf pre 25 minutajoš 25 povezanih
Uroš Stevanović podneo nepozivu ostavku na mesto selektora vaterpolista Srbije
Glas Šumadije pre 25 minutajoš 17 povezanih
Hantavirus izaziva smrtonosne simptome kod ljudi: Otkazivanje bubrega i unutrašnje krvarenje
B92 pre 46 minutajoš 13 povezanih