Povezane vesti
Ja sam tebe ubio u Srebrenici? Ma, kako si me ubio kad vidiš da sam živ? Bošnjak Daut i Srbin Dane 1992. bili na zaraćenim…
Kurir 22.09.2018
Oktobar 1992, rat u BiH. Susreću se dva vojnika. Bošnjak Daut je brži i "ubija" Srbina Daneta. 14 godina kasnije Daut u kafiću prepoznaje Daneta i kaže: "Ja sam tebe ubio!", na šta mu Dane odgovara: "Kako si me ubio, kada vidiš da sam živ"? Daut Tihić… »
"Ja sam ovog čoveka ubio kod srebrenice": Neverovatna ratna priča Bošnjaka i Srbina koja je prerasla u prijateljstvo
Blic 22.09.2018
Oktobar 1992, rat u BiH. Susreću se dva vojnika. Bošnjak Daut je brži i "ubija" Srbina Daneta. 14 godina kasnije Daut u kafiću prepoznaje Daneta i kaže: "Ja sam tebe ubio!", na šta mu Dane odgovara: "Kako si me ubio, kada vidiš da sam živ"? Pogledajte… »
Vesti dana »
Pronađene dve laboratorije za proizvodnju marihuane i 12 kilograma droge u Subotici (FOTO)
N1 Info pre 0 minutajoš 40 povezanih
Ne nazire se kraj ratu na Bliskom istoku: Iran tvrdi da je rat nelegalan, "Nastavićemo samoodbranu!"
Dnevnik pre 15 minutajoš 32 povezane
Ukrajina traži novac i tehnologiju u zamjenu za pomoć Bliskom istoku u borbi protiv dronova
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 36 povezanih
Bruno pokrenuo Đavole, Šeško „ubio“ Vilu, remi Nikole i Saše
Sport klub pre 25 minutajoš 29 povezanih