Повезане вести
Ја сам тебе убио у Сребреници? Ма, како си ме убио кад видиш да сам жив? Бошњак Даут и Србин Дане 1992. били на зараћеним…
Курир 22.09.2018
Октобар 1992, рат у БиХ. Сусрећу се два војника. Бошњак Даут је бржи и "убија" Србина Данета. 14 година касније Даут у кафићу препознаје Данета и каже: "Ја сам тебе убио!", на шта му Дане одговара: "Како си ме убио, када видиш… »
"Ја сам овог човека убио код сребренице": Невероватна ратна прича Бошњака и Србина која је прерасла у пријатељство
Блиц 22.09.2018
Октобар 1992, рат у БиХ. Сусрећу се два војника. Бошњак Даут је бржи и "убија" Србина Данета. 14 година касније Даут у кафићу препознаје Данета и каже: "Ја сам тебе убио!", на шта му Дане одговара: "Како си ме убио, када видиш… »
Вести дана »

Испливао фрапантан податак! Стручњаци због "орлова" бацили све у тоталну неверицу! Овако нешто се никада у историји Еуробаскета није десило!
Курир пре 31 минутајош 30 повезаних

Стање на путевима: Без задржавања на рампама ауто-путева, путничка возила на граничном прелазу Батровци чекају два сата
Глас Зајечара пре 11 минутајош 12 повезаних

ФОТО: Данас саслушања више приведених током протеста код Филозофског, Новосађани пружају подршку
Радио 021 пре 1 сатјош 7 повезаних

Мали: Пензије од 1. децембра биће увећане најмање за 12 одсто, имамо простора за то
Еуроневс пре 11 минутајош 12 повезаних