Povezane vesti
Makron Makedoncima: Verujem u vašu mudrost, ja sam "za"
N1 Info 22.09.2018
Francuski predsednik Emanuel Makron poručio je makedonskim građanima uoči referenduma da sporazum sa Grčkom predstavlja budućnost zemlje i da veruje u mudrost građana. "Postanite Severna Makedonija, prema sporazumu. Ja sam odlučno `za` i čvrsto… »
Francuski predsednik ima važnu poruku za makedonce
Blic 22.09.2018
Francuski predsednik Emanuel Makron poručio je danas građanima Makedonije u video-poruci uoči referenduma da sporazum sa Grčkom osigurava budućnost zemlje i da veruje u mudrost građana. - Naše dve zemlje su pred 25 godina uspostavile diplomatske… »
Makron pozvao Makedonce da izađu na referendum
N1 Info 22.09.2018
Predsednik Francuske Emanuel Makron priključio se pozivima da građani Makedonije izađu na predstojeći referendum i istakao da dogovor sa Grčkom omogućava budućnost njihove zemlje. U video poruci makedosnkim građanima Makron je rekao da snažno… »
Vesti dana »

Uživo drugi dan tuge u Severnoj Makedoniji Priprema se kolektivna sahrana u Kočanima, u Srbiji i Republici Srpskoj dan žalosti
Blic pre 4 minutajoš 36 povezanih

Novi Sad - studenti u blokadi pokušali noćas da blokiraju Skupštinu grada, policija ih sprečila
RTS pre 4 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 39 minutajoš 17 povezanih

Novosadski studenti pokušali da blokiraju Skupštinu grada, policija ih napala
Insajder pre 4 minutajoš 8 povezanih

Skupština Srbije danas nastavlja zasedanje, na dnevnom redu i Vučevićeva ostavka
Radio 021 pre 1 satjoš 9 povezanih