Povezane vesti
Makron Makedoncima: Verujem u vašu mudrost, ja sam "za"
N1 Info 22.09.2018
Francuski predsednik Emanuel Makron poručio je makedonskim građanima uoči referenduma da sporazum sa Grčkom predstavlja budućnost zemlje i da veruje u mudrost građana. "Postanite Severna Makedonija, prema sporazumu. Ja sam odlučno `za` i čvrsto… »
Francuski predsednik ima važnu poruku za makedonce
Blic 22.09.2018
Francuski predsednik Emanuel Makron poručio je danas građanima Makedonije u video-poruci uoči referenduma da sporazum sa Grčkom osigurava budućnost zemlje i da veruje u mudrost građana. - Naše dve zemlje su pred 25 godina uspostavile diplomatske… »
Makron pozvao Makedonce da izađu na referendum
N1 Info 22.09.2018
Predsednik Francuske Emanuel Makron priključio se pozivima da građani Makedonije izađu na predstojeći referendum i istakao da dogovor sa Grčkom omogućava budućnost njihove zemlje. U video poruci makedosnkim građanima Makron je rekao da snažno… »
Vesti dana »

(Video/foto) skupština grada Novog Sada danas treba konačno raspravlja o BUDžETU Grupa ekstremnih studenata i opozicija noćas pokušala da upadne u instituciju, policija uspela da ih blokira
Dnevnik pre 23 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 23 minutajoš 11 povezanih

(VIDEO) Studenti blokirali ulaze u Skupštinu grada Novog Sada, pozivaju građane da im se pridruže
N1 Info pre 6 satijoš 6 povezanih

Za „danas ili sutra“ najavljeno konstatovanje ostavke premijera, mesec i po dana od njenog podnošenja
Insajder pre 47 minutajoš 7 povezanih