Povezane vesti
Makron Makedoncima: Verujem u vašu mudrost, ja sam "za"
N1 Info 22.09.2018
Francuski predsednik Emanuel Makron poručio je makedonskim građanima uoči referenduma da sporazum sa Grčkom predstavlja budućnost zemlje i da veruje u mudrost građana. "Postanite Severna Makedonija, prema sporazumu. Ja sam odlučno `za` i čvrsto verujem… »
Francuski predsednik ima važnu poruku za makedonce
Blic 22.09.2018
Francuski predsednik Emanuel Makron poručio je danas građanima Makedonije u video-poruci uoči referenduma da sporazum sa Grčkom osigurava budućnost zemlje i da veruje u mudrost građana. - Naše dve zemlje su pred 25 godina uspostavile diplomatske odnose… »
Makron pozvao Makedonce da izađu na referendum
N1 Info 22.09.2018
Predsednik Francuske Emanuel Makron priključio se pozivima da građani Makedonije izađu na predstojeći referendum i istakao da dogovor sa Grčkom omogućava budućnost njihove zemlje. U video poruci makedosnkim građanima Makron je rekao da snažno podržava… »
Vesti dana »

Oglasio se MUP o sukobima ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: "Gađali su kamenicama, jajima i koristi pirotehniku"
Blic pre 51 minutajoš 1 povezana

Beogradski je najpoznatiji, ali u Srbiji postoje još 2 aerodroma za komercijalne letove, na jednom je parking besplatan: Evo svih detalja
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Delegacija Srpske liste upozorila francuskog izaslanika na represiju Prištine prema Srbima
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Dubok dekolte, a snima se odozdo: Senidah pokazala vrele kadrove, grudi u prvom planu - poručuju joj: "Kakva boginja" (foto)
Blic pre 36 minutajoš 1 povezana