Povezane vesti
Mininom komentaru svi su se smejali, većina zadrugara bila je složna! Evo koji takmičari su nominovani za izbacivanje! (foto)…
Telegraf 22.09.2018
Odlučeno je kojih dvoje takmičara ide u izolaciju, a jedno od njih sutra će već napustiti Zadrugu. Kao i svake subote, i večeras su učesnici Zadruge odlučili koga će poslati u izolaciju, a u igri je bila jedna od bliznakinja, Miljana Arsić, kao i Jovica… »
"Ušao bih i izje*ao ih kao sansku kozu!" Tifa hoće u Zadrugu, a ono što je rekao o seksu pred kamerama mnoge će šokirati
Telegraf 22.09.2018
- Znate zašto to pratim? Zato što tek onda shvatim koliko sam ja normalniji od onih budala. Ali to je moja percepcija, što ne znači da je to pravilo ponašanja i da to moramo uzeti zdravo za gotovo - kaže Tifa. Pored mnoštva pevača koji se navodno… »
Vesti dana »

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 41 minutajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 47 povezanih

Tramp objavio novi rok Putinu za prekid rata u Ukrajini - 10 do 12 dana
Beta pre 52 minutajoš 20 povezanih

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 4 satijoš 23 povezane

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 65 povezanih