Povezane vesti
Mininom komentaru svi su se smejali, većina zadrugara bila je složna! Evo koji takmičari su nominovani za izbacivanje! (foto)…
Telegraf 22.09.2018
Odlučeno je kojih dvoje takmičara ide u izolaciju, a jedno od njih sutra će već napustiti Zadrugu. Kao i svake subote, i večeras su učesnici Zadruge odlučili koga će poslati u izolaciju, a u igri je bila jedna od bliznakinja, Miljana Arsić, kao i Jovica… »
"Ušao bih i izje*ao ih kao sansku kozu!" Tifa hoće u Zadrugu, a ono što je rekao o seksu pred kamerama mnoge će šokirati
Telegraf 22.09.2018
- Znate zašto to pratim? Zato što tek onda shvatim koliko sam ja normalniji od onih budala. Ali to je moja percepcija, što ne znači da je to pravilo ponašanja i da to moramo uzeti zdravo za gotovo - kaže Tifa. Pored mnoštva pevača koji se navodno… »
Vesti dana »
Strani radnici imaju ista prava kao naši: Nepalci se sele iz kragujevačkog naselja nakon jezivog protesta grupe ekstremista, hitno potreban plan zbog ksenofobije
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 6 satijoš 2 povezane
Treći mesec američkih sankcija NIS-u – Vučić: Razrađujemo više scenarija; Đedović Handanović: Situacija sve složenija
RTS pre 54 minutajoš 1 povezana