Povezane vesti
On je Luni priznao ljubav: Da li je na pomolu nova veza?
Vesti online 23.09.2018
Fudbaler Lazar Jeremić više ne može da sakrije koliko mu se dopada Luna Đogani, pa je odlučio da joj prizna svoje emocije. Luna Đogani i Lazar Jeremić od prvog dana u rijalitiju veoma su bliski, a fudbaler je blogerki priznao da je ona njegov tip… »
Za njom ludi iako ona voli drugoga! Lazar priznao Luni: Da mi ih 5 dovedu tebe bih odabrao, bez razmišljanja! (video)
Kurir 23.09.2018
Kako je Lazar Jeremić sam naveo, on je bio primoran da "isključi" emocije koje je počeo da gaji prema Luni Đogani. Međutim, iako već nekoliko dana provodi kraj Nataše Moskve i sa njom razvija odnos, očigledno je da u "isključivanju" nije baš uspeo. "Ja… »
Vesti dana »

Konzulat Srbije u Solunu: Osobe koje su kamenovale autobus sa srpskim turistima još nisu uhapšene
Radio 021 pre 27 minutajoš 28 povezanih

Palestinci beže, počeo napad izraela na grad gazu! Već zauzeta predgrađa, IDF traži da se stotine hiljada ljudi evakuišu da bi se udarilo na uporište Hamasa
Kurir pre 52 minutajoš 22 povezane

Utrkuju se ko će da ugosti Putina: Ove zemlje nude da budu domaćin pregovora između Rusije i Ukrajine
Pravda pre 37 minutajoš 29 povezanih

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: crveno upozorenje za Pomoravlje i jugoistok
Naslovi.ai pre 1 satjoš 43 povezane