Повезане вести
Иванов: Не излазим на референдум, гласао сам 1991. године
РТС 23.09.2018
Македонски председник Ђорђе Иванов поручио је да "30. септембра неће изаћи да гласа" на референдуму о промени имена земље у Северна Македонија. Гласао сам пре 27 година, 8. септембра 1991. године", рекао је Иванов приликом… »
Иванов: Не излазим на референдум, гласао сам пре 27 година
Вести онлине 23.09.2018
Македонски председник Ђорђе Иванов изјавио је данас приликом сусрета с Обједињеном македонском дијаспором у америчком граду Детроиту да "30. септембра неће изаћи да гласа" на референдуму о промени имена земље у Северна… »
Иванов: Не излазим на референдум, гласао сам 1991.
Студио Б 23.09.2018
Македонски председник Ђорђе Иванов поручио је „30. септембра неће изаћи да гласа“ на референдуму о промени имена земље у Северна Македонија. Гласао сам пре 27 година, 8. септембра 1991. године“, рекао је Иванов приликом сусрета… »
Председник Македоније бојкотује референдум о имену
Радио 021 23.09.2018
Председник Македоније Ђорђе Иванов изјавио је у Детроиту да ће бојкотовати референдум о имену државе 30. септембра, јер сматра да Договор с Грчком угрожава македонску државност и национални идентитет. Он је истакао да је "два… »
Иванов: Ја на референдум не излазим, већ сам гласао 1991.
Спутник 23.09.2018
Македонски председник Ђорђе Иванов изјавио је данас приликом сусрета с Обједињеном македонском дијаспором у америчком граду Детроиту да „30. септембра неће изаћи да гласа“ на референдуму о промени имена земље у Северна… »
Иванов: Ја на референдум не излазим, већ сам гласао 1991. год
Вечерње новости 23.09.2018
Тог дана пре 27 година на референдуму је изгласана подршка томе да Македонија постане "суверена и независна, с правом удруживања са независним државама Југославије". Македонски председник Ђорђе Иванов изјавио је данас приликом… »
Иванов поручио из америке: Не излазим на референдум, већ сам гласао 1991.
Курир 23.09.2018
Председник Македоније Ђорђе Иванов изјаио је данас приликом сусрета с Обједињеном македонском дијаспором у америчком граду Детроиту да "30. септембра неће изаћи да гласа" на референдуму о промени имена земље у Северна… »
Македонија: Иванов бојкотује референдум!
Мондо 23.09.2018
Македонски председник Ђорђе Иванов каже да "30. септембра неће изаћи да гласа" на референдуму опромени имена земље у Северна Македонија зато што је "гласао пре 27 година, 8. септембра 1991. године". Фото: МН Пресс Македонски… »
Председник Македоније бојкотује референдум о имену
Н1 Инфо 23.09.2018
Председник Македоније Ђорђе Иванов изјавио је у Детроиту да ће бојкотовати референдум о имену државе 30. септембра, јер сматра да Договор с Грчком угрожава македонску државност и национални идентитет. Он је истакао да је "два… »
Иванов: Бојкотоваћу референдум о договору са Грчком
Слободна Европа 23.09.2018
Председник Македоније Ђорђе Иванов изјавио је да ће бојкотовати референдум о имену државе 30. септембра, објавила је агенција Бета. Иванов је у граду Детроиту у Сједињеним Америчким Државама, на скупу који је организовало… »
Председник Македоније бојкотује референдум о имену државе
Нови магазин 23.09.2018
Вести дана »

Бојана Селаковић: Председница Европске комисије ће се у Србији састати и са цивилним друштвом
Нови магазин пре 2 сатајош 29 повезаних

Студент Богдан Јовичић напустио Затворску болницу у Београду и стигао кући
Нова пре 1 сатјош 22 повезане

Селектор Прадес окупио рукометашице, Србија почиње квалификације за Европско првенство
Спортске.нет пре 1 сатјош 36 повезаних

Зеленски у петак опет код Тампа у Белој кући: Ево шта је на дневном реду, Путину се то неће допасти
Телеграф пре 2 сатајош 24 повезане

Додељена Нобелова награда за економију: Тројица истраживача објаснили утицај иновација на економију
Форбес пре 5 сатијош 29 повезаних