Povezane vesti
Ivanov: Ne izlazim na referendum, glasao sam 1991. godine
RTS 23.09.2018
Makedonski predsednik Đorđe Ivanov poručio je da "30. septembra neće izaći da glasa" na referendumu o promeni imena zemlje u Severna Makedonija. Glasao sam pre 27 godina, 8. septembra 1991. godine", rekao je Ivanov prilikom susreta s Objedinjenom… »
Ivanov: Ne izlazim na referendum, glasao sam pre 27 godina
Vesti online 23.09.2018
Makedonski predsednik Đorđe Ivanov izjavio je danas prilikom susreta s Objedinjenom makedonskom dijasporom u američkom gradu Detroitu da "30. septembra neće izaći da glasa" na referendumu o promeni imena zemlje u Severna Makedonija zato što je "glasao… »
Ivanov: Ne izlazim na referendum, glasao sam 1991.
Studio B 23.09.2018
Makedonski predsednik Đorđe Ivanov poručio je „30. septembra neće izaći da glasa“ na referendumu o promeni imena zemlje u Severna Makedonija. Glasao sam pre 27 godina, 8. septembra 1991. godine“, rekao je Ivanov prilikom susreta s Objedinjenom… »
Predsednik Makedonije bojkotuje referendum o imenu
Radio 021 23.09.2018
Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov izjavio je u Detroitu da će bojkotovati referendum o imenu države 30. septembra, jer smatra da Dogovor s Grčkom ugrožava makedonsku državnost i nacionalni identitet. On je istakao da je "dva puta dobio poverenje građana… »
Ivanov: Ja na referendum ne izlazim, već sam glasao 1991.
Sputnik 23.09.2018
Makedonski predsednik Đorđe Ivanov izjavio je danas prilikom susreta s Objedinjenom makedonskom dijasporom u američkom gradu Detroitu da „30. septembra neće izaći da glasa“ na referendumu o promeni imena zemlje u Severna Makedonija zato što je „glasao… »
Ivanov: Ja na referendum ne izlazim, već sam glasao 1991. god
Večernje novosti 23.09.2018
Tog dana pre 27 godina na referendumu je izglasana podrška tome da Makedonija postane "suverena i nezavisna, s pravom udruživanja sa nezavisnim državama Jugoslavije". Makedonski predsednik Đorđe Ivanov izjavio je danas prilikom susreta s Objedinjenom… »
Ivanov poručio iz amerike: Ne izlazim na referendum, već sam glasao 1991.
Kurir 23.09.2018
Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov izjaio je danas prilikom susreta s Objedinjenom makedonskom dijasporom u američkom gradu Detroitu da "30. septembra neće izaći da glasa" na referendumu o promeni imena zemlje u Severna Makedonija zato što je "glasao pre… »
Makedonija: Ivanov bojkotuje referendum!
Mondo 23.09.2018
Makedonski predsednik Đorđe Ivanov kaže da "30. septembra neće izaći da glasa" na referendumu opromeni imena zemlje u Severna Makedonija zato što je "glasao pre 27 godina, 8. septembra 1991. godine". Foto: MN Press Makedonski predsednik je to rekao… »
Predsednik Makedonije bojkotuje referendum o imenu
N1 Info 23.09.2018
Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov izjavio je u Detroitu da će bojkotovati referendum o imenu države 30. septembra, jer smatra da Dogovor s Grčkom ugrožava makedonsku državnost i nacionalni identitet. On je istakao da je "dva puta dobio poverenje građana… »
Ivanov: Bojkotovaću referendum o dogovoru sa Grčkom
Slobodna Evropa 23.09.2018
Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov izjavio je da će bojkotovati referendum o imenu države 30. septembra, objavila je agencija Beta. Ivanov je u gradu Detroitu u Sjedinjenim Američkim Državama, na skupu koji je organizovalo udruženje Ujedinjena makedonska… »
Predsednik Makedonije bojkotuje referendum o imenu države
Novi magazin 23.09.2018
Vesti dana »
Eksplozija bombe u Moskvi, najmanje troje mrtvih! Ovo su prvi snimci sa mesta gde je na isti način ubijen ruski general (video)
Dnevnik pre 43 minutajoš 20 povezanih
Šteta: Denver poražen uprkos fenomenalnoj partiji Nikole Jokića!
Hot sport pre 28 minutajoš 21 povezana
Rimokatolička crkva i crkve zapadnog obreda slave danas Badnji dan, uoči Božića
Ozon pre 13 minutajoš 12 povezanih
Nakon povlačenja Ukrajinskih snaga iz Siverska na istoku, da li je Rusija bliže „pojasu tvrđava“?
Danas pre 8 minutajoš 11 povezanih