Povezane vesti
Pupovac: Treba razgovarati, optužbe će samo povrediti jednu stranu
RTS 23.09.2018
Hrvatska i Srbija moraju prekinuti rat oko pitanja izbeglica, manjina, oko pitanja ratnoga nasleđa – moraju se vratiti u razgovor, poručuje Milorad Pupovac. Optužbe će, ističe, samo povrediti jednu stranu. Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke… »
Pupovac: Ne bih rekao isto što i Vučić u Bačkoj Palanci
N1 Info 23.09.2018
Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) i poslanik u Saboru Milorad Pupovac rekao je da on ne bi rekao to što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izgovorio u Bačkoj Palanci na komemoraciji žrtvama akcije Oluja. "Nisam i ne bih rekao to… »
"Jeste li ikada mene čuli da sam ja rekao da je Hrvatska ustaška država?" Pupovac otkrio šta misli o Vučićevoj politici
Telegraf 23.09.2018
- Za tu činjenicu što su Srbi morali otići iz Hrvatske, odgovorni nisu samo na jednoj strani i to sve čini kompleksnijom celu situaciju - rekao je Pupovac. Gost emisije "Nedeljom u dva" bio je predsednik Samostalne demokratske srpske stranke Milorad… »
Vesti dana »

"Putin ne može da preživi da izgubi rat, a Zelenski kraj rata": Bliži se sastanak Trampa i ruskog lidera, naši analitičari: Jedno je sigurno - Ukrajina će biti žrtvovana!
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

Poginula 21 osoba, među njima i devojčica (10): Školski autobus prešao u suprotnu traku, pa sleteo u jarak: Užas u Keniji (foto)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

"Sastajem se s Putinom vrlo brzo, Zelenski neka se spremi da potpiše": Tramp upravo najavio razmenu teritorija: "Lokacija će mnoge usrećiti"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Jedan mladić oslobođen, drugi zadržan u pritvoru nakon incidenta na festivalu u Severnoj Mitrovici
Danas pre 6 satijoš 1 povezana