Povezane vesti

Premijer liga: Prvi kiks Čelsija, Arsenal pobedio Everton

Premijer liga: Prvi kiks Čelsija, Arsenal pobedio Everton

Večernje novosti 23.09.2018
Fudbaleri Vest Hema i Čelsija igrali su nerešeno bez golova u prvoj nedeljnoj utakmici šestog kola engleske Premijer lige. Fudbaleri Vest Hema i Čelsija igrali su nerešeno bez golova u prvoj nedeljnoj utakmici šestog kola engleske Premijer lige. Oba… »
Posed lopte, dominacija, davljenje... Ali, Čelsi nije slomio Vest Hem! Liverpul je sam na vrhu

Posed lopte, dominacija, davljenje... Ali, Čelsi nije slomio Vest Hem! Liverpul je sam na vrhu

Mozzart sport 23.09.2018
Prekinuta serija Plavaca. Liverpul je usmaljen na vrhu Premijer lige, Čelsi je izgubio korak! Londonski Plavci su zabeležili prki kiks u sezoni pošto su seriju od pet pobeda prekinuli na gostovanju gradskom rivalu Vest Hemu. Čekićari su se branili i… »
Čelsi uzalud "davio" Vest Hem

Čelsi uzalud "davio" Vest Hem

Mondo 23.09.2018
Prvi put ove sezone Čelsi nije dao gol, a Vest Hem ga nije primio... Posle pet pobeda - remi! Fudbaleri Čelsija prvi put ove sezone nisu slavili u Premijer ligi pošto je Vest Hem pred svojim navijačima izdržao njihovu "okupaciju" pred golom… »
Čelsi prvi put bez pobede u sezoni, Liverpul vlada sam

Čelsi prvi put bez pobede u sezoni, Liverpul vlada sam

N1 Info 23.09.2018
Fudbaleri Vest Hema i Čelsija igrali su bez golova u 6. kolu Premijer lige, čime je najviše profitirao Liverpul. Na Olimpijskom stadionu u Londonu su mreže mirovale, ali nije bilo bez šansi za pogotke na obe strane. Plavci su bili dominantnija ekipa… »

Vesti dana »