Povezane vesti
MVP Faje: Ratnik sam, nije važno da li igram odbranu ili napad!
Hot sport 24.09.2018
Košarkaški klub Crvena zvezda je sinoć, u senci 158. fudbalskog večitog derbija, osvojila prvi trofej ove sezone u Laktašima. Budućnost je u finalu pobeđena sa 14 poena razlike, a za najboljeg igrača meča proglašen je krilni centar crveno-belih Mohamed… »
MVP Faje: Ratnik sam - odbrana, napad, nije važno
Mondo 24.09.2018
MVP ABA Superkuga za MONDO je govorio o svojoj igri u Laktašima. Foto: ABA liga/Nenad Vuruna Crvene zvezda je u dominantnom stilu osvojila prvi trofej u sezoni, ABA Superkup! Crveno-beli su u Laktašima "pregazili" aktuelnog šampiona ABA lige, ekipu… »
Zvezda osvojila Superkup ABA lige
Danas 24.09.2018
Košarkaši Crvene zvezde osvojili su na dominantan način Superkup ABA lige nakon pobede u finalu nad ekipom Budućnosti 89:75 (28:16, 29:16, 21:23, 11:20). „Crveno-beli“ su odigrali impresivno u prvom poluvremenu, odbrana je bila na visokom nivou, a napad… »
Zvezda osvojila Superkup ABA lige: Crveno-beli srušili Budućnost i pokazali ko je gazda na Jadranu
Večernje novosti 23.09.2018
Košarkaši Crvene zvezde osvojili su Superkup ABA lige pošto su u finalu turnnira u Laktašima savladali Budućnost rezultatom (89:75). Košarkaši Crvene zvezde osvojili su večeras ABA Super kup pošto su u finalu u Laktašima pobedili Budućnost sa 89:75… »
Vesti dana »
Koliko biračkih mesta ima u Srbiji: Pogledajte tačan broj i pravila RIK-a
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 24 povezane
Advokat: Novosadski aktivisti uskraćeni za pravo na odbranu, ne znamo ko su ostala pomilovana lica
Mašina pre 1 satjoš 28 povezanih
Evo šta kaže meteorolog o početku oktobra: Miholjsko leto u najavi
Šabačke novosti pre 5 satijoš 23 povezane
Kako su strani mediji videli Vučićevu ostavku? "Pažljivo planiran manevar, pokušava da produži svoj uticaj menjajući funkcije"
Nova pre 14 minutajoš 61 povezana
Potpisani prvi ugovori sa naftnim kompanijama za preuzimanje 5.000 tona evrodizela iz državnih rezervi
Ekapija pre 3 satajoš 16 povezanih