Povezane vesti
Dva dana je trajala borba pred televizijskim kamerama: Pre 31 godinu Milošević je pobedio Stambolića
Telegraf 24.09.2018
Jedan glas od 11 kojih su glasali za Miloševića, možda je mogao da promeni sve. Današnji datum 24. septembar ostaće upamćen kao dan kada je 2000. na izborima pobeđen Slobodan Milošević. Ali i kao dan kada je 1987. Milošević pobedio Stambolića. Ovog… »
"Peti oktobar, velika prevara i simbol propuštenih šansi!" Milićević iz SPS: Mi smo modernizovani, a gde su sad organizatori…
Telegraf 24.09.2018
On je dodao da i danas veliki broj građana oseća posledice neodgovorne politike koja je tada vođena i ukazao da je ključno pitanje gde su danas oni koji su sproveli i organizovali 24. septembar, a gde je SPS. Šef poslaničke grupe Socijalističke partija… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 5 sati

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 9 satijoš 3 povezane

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi": Ena Čolić oči u oči sa Pejom: "Nije mi svejedno" (Video)
Blic pre 5 satijoš 2 povezane