Povezane vesti

Vladimir zapretio Staniji, pa joj poručio: Ne možeš da budeš ni u kakvim odnosima sa mojim neprijateljima! (VIDEO)

Vladimir zapretio Staniji, pa joj poručio: Ne možeš da budeš ni u kakvim odnosima sa mojim neprijateljima! (VIDEO)

Telegraf 24.09.2018
- Ti njima da pomogneš, ti i ja bi završili. To bi bio kraj! - rekao je Vladimir. Miljana i Marija Kulić su ušle u ozbiljnu raspravu sa Vladimirom Tomovićem zbog raspodele namirnica, a prilikom svađe spominjale su i vređale njegovu porodicu… »
Nećeš disati ove nedelje! Mina i Toma se žestoko posvađali, ona mu se unela u lice, pa umalo fizički nasrnula na njega…

Nećeš disati ove nedelje! Mina i Toma se žestoko posvađali, ona mu se unela u lice, pa umalo fizički nasrnula na njega…

Telegraf 24.09.2018
Uvrede su pljuštale, a pošto se situacija i te kako zaoštrila obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti. Mina Vrbaški i Toma Panić žestoko su se posvađali i izvređali. Svađa je izbila jer je Mina išla u kupovinu i Tomi nije donela cigarete… »
Francuski pe.Eru! Prvo ga izvređala, pa nasrnula na njega: Mina o bivšem sve najgore! Razlog je bizaran! (video)

Francuski pe.Eru! Prvo ga izvređala, pa nasrnula na njega: Mina o bivšem sve najgore! Razlog je bizaran! (video)

Kurir 24.09.2018
Mina Vrbaški fizički je nasrnula na Tomu Panića zbog hrane. Sukob u kući se ne stišava, letele flaše jogurta po dnevnoj sobi. Obezbeđenje je bilo u pripravnosti, a Nemanja Tošić je uhvatio Minu i sprečio lom. "Nećeš disati ove nedelje. Nemoj… »
"Džukelo raspala!" Grebanje, udaranje pesnicama, polivanje uljem! Marija Kulić fizički nasrnula na Brendona! (video)

"Džukelo raspala!" Grebanje, udaranje pesnicama, polivanje uljem! Marija Kulić fizički nasrnula na Brendona! (video)

Telegraf 24.09.2018
- Džukelo, to je moje. Niste mi dali da spavam do šest ujutru. Džumaro, istina vas pogodila - vikao je Brendon. Rijaliti igrači Miljana Kulić i Branislav Brendon Radonjić tokom noći žestoko su se sukobili, a njihova svađa je trajala satima, nakon… »
Program prekinut! Čim su otvorili oči nastao je haos u zadruzi: Marija Kulić ispolivala Brendona mokraćom, a onda mu je…

Program prekinut! Čim su otvorili oči nastao je haos u zadruzi: Marija Kulić ispolivala Brendona mokraćom, a onda mu je…

Kurir 24.09.2018
Svađa između Marije Kulić i Brendona nasravljena je i jutros, čim su otvorili oči, a cimeri su sprečili veći žestoki okršaj. Naime, Marija je uzela flašu ulje i isprskala Brendonov krevet, a onda je i nasrnula na samog Brendona i svog ga… »

Vesti dana »