Povezane vesti

Apokalipsa u Splitu, nezapamćeno nevreme razorilo grad! Vetar čupao drveće i semafore, građani upozoreni da ne izlaze iz…

Alo 24.09.2018
Jutro u Splitu bilo lepo, a onda je počeo haos. U Splitu duva bura orkanske jačine. Jutros do 10 sati vreme je bilo lepo, s temperaturom od 26 stepeni, nakon čega su se nad Splitom nakupili tmurni oblaci, počela je jaka kiša i zaduvala orkanska bura… »

Olujna bura napravila haos u dalmaciji, najgore u Splitu: Vetar od 150 km na sat čupao stabla, talasi bili 5 metara!(video)

Kurir 24.09.2018
Najavljeni hladni front stigao je i nad Jadran i Dalmaciju. Dok u Podvelebitskom kanalu udari bure dosežu i do 150 kilometara na sat, jaka bura duva i na splitskom području. Izmereni su orkanski udari vetra do 122 kilometra na sat, a talasi su dostizali… »

Nevreme u regionu: Orkanski udari vetra čupaju drveće na području Splita; Polomljena stabla u Podgorici (foto/video)

Večernje novosti 24.09.2018
Hladni talas, dan nakon kalendarskog početka jeseni, pogodio je zemlje u regionu. U Hrvatskoj duvaju orkanski vetrovi, u Bosni zabelelo. Iznenađujuće snažna bura duva na širem području Splita, gde orkansi udari vetra dostižu brzinu od 122 km/h, a u… »

Pao prvi sneg u Bosni (FOTO)

Vesti online 24.09.2018
Hladni talas koji je danas, dan nakon kalendarskog početka jeseni, pogodio BiH doneo je i prvi sneg u naseljima oko Prokoškog jezera, na Bjelašnici, gde je u 14 sati izmereno čak minus tri stepena. Sneg je zabeleo i delove Vlašića, saopštio je… »

Pao prvi sneg: Na Bjelašnici zabelelo, temperatura minus tri stepena

BK TV 24.09.2018
Hladni talas koji je danas, dan nakon kalendarskog početka jeseni, pogodio BiH doneo je i prvi sneg u naseljima oko Prokoškog jezera, na Bjelašnici, gde je u 14 sati izmereno čak minustr tri stepena. Sneg je zabeleo i delove Vlašića, saopštio je… »

Jutro u Splitu bilo lepo, a onda je počela apokalipsa: Vetar čupa drveće i semafore, građani upozoreni da ne izlaze iz…

Telegraf 24.09.2018
Najjači zabeleženi udar bure je oko 115 km/h. U Splitu duva bura orkanske jačine. Jutros do 10 sati vreme je bilo lepo, s temperaturom od 26 stepeni, nakon čega su se nad Splitom nakupili tmurni oblaci, počela je jaka kiša i zaduvala orkanska bura… »

Vesti dana »