Povezane vesti

Davidov otac odgovorio Dodiku: Nećeš me nikada skloniti

N1 Info 24.09.2018
Oca deteta kojeg su silovali i ubili, nećeš odavde nikada skloniti, a posebno ne 8. oktobra, poručio je Davor Dragičević, otac mladića čija smrt mesecima nije razjašnjena, u video poruci objavljenoj na Fejsbuku, u odgovoru predsedniku Republike… »

Otac ubijenog Davida Dragičevića odgovorio Dodiku

Slobodna Evropa 24.09.2018
Otac ubijenog Davida Dragičevića, Davor Dragičević u video poruci objavljenoj na Facebooku odgovorio je predsjedniku RS Miloradu Dodiku koji je tokom svog obraćanja na skupu Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) u Bileći Dragičeviću i… »

Dodik: Davor Dragičević misli da je neki frajer

N1 Info 24.09.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik na predizbornom skupu u Banjaluci i poslao poruke Draženu Dunđeru, poslaničkom kandidatu Narodnog demokratskog pokreta, na oktobarskim izborima u BiH, ali i Davoru Dragičeviću, ocu mladića Davida čija smrt… »

Davidov otac odgovorio Dodiku: Budi siguran... VIDEO

B92 24.09.2018
Otac stradalog Davida Dragičevića odgovorio je predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku na navode da će ga “proterati sa Trga Krajine 8. oktobra“. Davor Dragičević je naveo da sa trga u Banjaluci neće nikada skloniti, a posebno ne 8… »

Dodik o Davidovom ocu: Izneo krevet i misli da je frajer

B92 24.09.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je otac stradalog Davida Dragičevića “umislio da je frajer“. On je to izjavio na predizbornom skupu i naveo da će on dan posle izbora morati da ode sa Trga Krajine. Takođe, obratio se i… »

Vesti dana »