Povezane vesti

Otpozadi tange, a napred se ne zna sa koje strane više ispada! Kija nikada nije bila ovoliko bezobrazna! (video) (foto)

Otpozadi tange, a napred se ne zna sa koje strane više ispada! Kija nikada nije bila ovoliko bezobrazna! (video) (foto)

Telegraf 24.09.2018
Pobednica Zadruge odmor na Sejšelima koristi na najbolji mogući način. Kija Kockar odmor na Sejšelima privodi kraju, ali svaki dan maksimalno koristi da se i opusti, ali i da svoje pratioce na društvenim mrežama obraduje novim materijalom i zanimljivim… »
"Meni ne trebaju Makarone, Krezubi Miki i Džogeri da bih se obračunala sa tobom!" Kija brutalno odgovorila na Slobinu prozivku…

"Meni ne trebaju Makarone, Krezubi Miki i Džogeri da bih se obračunala sa tobom!" Kija brutalno odgovorila na Slobinu prozivku…

Telegraf 24.09.2018
- Bila sam sa tobom kad si bio niko i nista i treba to da poštuješ. I sad si niko i ništa, ali kao čovek - rekla je Kristina. Bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović nakon rijalitija "Zadruga" i zvaničnog razvoda braka ne prestaju da… »

Vesti dana »