Повезане вести
Љубиша је ноћас радио сам у пекари, мешалица за тесто му најпре ухватила руку, а онда - хорор!
Ало 24.09.2018
Несрећа се догодила један сат после поноћи између недеље и понедељка. Власник пекаре у припреми, у беранском насељу Пешца, Љубиша Премовић (38) преминуо је након што му је мешалица за тесто захватила руку, преносе "Вечерње… »
Трагедија у беранама: Искрварио када му је мешалица за тесто захватила руку, иза себе оставио шесторо деце
Курир 24.09.2018
Власник пекаре у припреми, Беранац Љубиша Премовић (38) преминуо је када му је мешалица за тесто захватила руку. Несрећа се догодила један сат после поноћи између недеље и понедељка, а он је сам био у пекари, тако да није било… »
Искрварио на смрт: Оца шесторо деце убила мешалица за тесто
Вечерње новости 24.09.2018
У првом сату понедељка, у пекари која је била у припреми, у беранском насељу Пешца, смртно је страдао власник Љубиша Премовић (38). У првом сату понедељка, у пекари која је била у припреми, у беранском насељу Пешца, смртно… »
Љубишу (38) убила мешалица за тесто: Несрећни човек је иза себе оставио жену са шесторо деце
Телеграф 24.09.2018
Најстарије дете има 17 година. У првом сату понедељка, у пекари која је била у припреми, у беранском насељу Пешца, смртно је страдао власник Љубиша Премовић (38). Несрећни човек, отац шесторо деце, био је сам у пекари, када му… »
Вести дана »

У Србији данас после облачног јутра претежно сунчано, температура до 27 степени
НИН пре 1 сатјош 22 повезане

Помоћник министра одбране: Србија прва у региону по наоружању, биће 6.000 војника на паради
Бета пре 1 сатјош 14 повезаних

Шта је ЦН гас, за који студенти тврде да је полиција користила против грађана у Новом Саду?
Данас пре 10 сатијош 9 повезаних

Резултати свих утакмица Евробаскета 2025. и репортаже ББЦ новинара
BBC News пре 1 сатјош 17 повезаних