Повезане вести

Љубиша је ноћас радио сам у пекари, мешалица за тесто му најпре ухватила руку, а онда - хорор!

Љубиша је ноћас радио сам у пекари, мешалица за тесто му најпре ухватила руку, а онда - хорор!

Ало 24.09.2018
Несрећа се догодила један сат после поноћи између недеље и понедељка. Власник пекаре у припреми, у беранском насељу Пешца, Љубиша Премовић (38) преминуо је након што му је мешалица за тесто захватила руку, преносе "Вечерње… »
Трагедија у беранама: Искрварио када му је мешалица за тесто захватила руку, иза себе оставио шесторо деце

Трагедија у беранама: Искрварио када му је мешалица за тесто захватила руку, иза себе оставио шесторо деце

Курир 24.09.2018
Власник пекаре у припреми, Беранац Љубиша Премовић (38) преминуо је када му је мешалица за тесто захватила руку. Несрећа се догодила један сат после поноћи између недеље и понедељка, а он је сам био у пекари, тако да није било… »
Искрварио на смрт: Оца шесторо деце убила мешалица за тесто

Искрварио на смрт: Оца шесторо деце убила мешалица за тесто

Вечерње новости 24.09.2018
У првом сату понедељка, у пекари која је била у припреми, у беранском насељу Пешца, смртно је страдао власник Љубиша Премовић (38). У првом сату понедељка, у пекари која је била у припреми, у беранском насељу Пешца, смртно… »
Љубишу (38) убила мешалица за тесто: Несрећни човек је иза себе оставио жену са шесторо деце

Љубишу (38) убила мешалица за тесто: Несрећни човек је иза себе оставио жену са шесторо деце

Телеграф 24.09.2018
Најстарије дете има 17 година. У првом сату понедељка, у пекари која је била у припреми, у беранском насељу Пешца, смртно је страдао власник Љубиша Премовић (38). Несрећни човек, отац шесторо деце, био је сам у пекари, када му… »

Вести дана »