Povezane vesti
Ljubiša je noćas radio sam u pekari, mešalica za testo mu najpre uhvatila ruku, a onda - horor!
Alo 24.09.2018
Nesreća se dogodila jedan sat posle ponoći između nedelje i ponedeljka. Vlasnik pekare u pripremi, u beranskom naselju Pešca, Ljubiša Premović (38) preminuo je nakon što mu je mešalica za testo zahvatila ruku, prenose "Večernje novosti". Nesreća… »
Tragedija u beranama: Iskrvario kada mu je mešalica za testo zahvatila ruku, iza sebe ostavio šestoro dece
Kurir 24.09.2018
Vlasnik pekare u pripremi, Beranac Ljubiša Premović (38) preminuo je kada mu je mešalica za testo zahvatila ruku. Nesreća se dogodila jedan sat posle ponoći između nedelje i ponedeljka, a on je sam bio u pekari, tako da nije bilo nikoga ko bi mu… »
Iskrvario na smrt: Oca šestoro dece ubila mešalica za testo
Večernje novosti 24.09.2018
U prvom satu ponedeljka, u pekari koja je bila u pripremi, u beranskom naselju Pešca, smrtno je stradao vlasnik Ljubiša Premović (38). U prvom satu ponedeljka, u pekari koja je bila u pripremi, u beranskom naselju Pešca, smrtno je stradao vlasnik… »
Ljubišu (38) ubila mešalica za testo: Nesrećni čovek je iza sebe ostavio ženu sa šestoro dece
Telegraf 24.09.2018
Najstarije dete ima 17 godina. U prvom satu ponedeljka, u pekari koja je bila u pripremi, u beranskom naselju Pešca, smrtno je stradao vlasnik Ljubiša Premović (38). Nesrećni čovek, otac šestoro dece, bio je sam u pekari, kada mu je mešalica za… »
Vesti dana »

Lideri EU o američkom planu za primirje u Ukrajini: Lopta je sada u ruskom dvorištu
Danas pre 3 satajoš 6 povezanih

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 4 satijoš 1 povezana