Povezane vesti
Ljubiša je noćas radio sam u pekari, mešalica za testo mu najpre uhvatila ruku, a onda - horor!
Alo 24.09.2018
Nesreća se dogodila jedan sat posle ponoći između nedelje i ponedeljka. Vlasnik pekare u pripremi, u beranskom naselju Pešca, Ljubiša Premović (38) preminuo je nakon što mu je mešalica za testo zahvatila ruku, prenose "Večernje novosti". Nesreća se… »
Tragedija u beranama: Iskrvario kada mu je mešalica za testo zahvatila ruku, iza sebe ostavio šestoro dece
Kurir 24.09.2018
Vlasnik pekare u pripremi, Beranac Ljubiša Premović (38) preminuo je kada mu je mešalica za testo zahvatila ruku. Nesreća se dogodila jedan sat posle ponoći između nedelje i ponedeljka, a on je sam bio u pekari, tako da nije bilo nikoga ko bi mu pomogao… »
Iskrvario na smrt: Oca šestoro dece ubila mešalica za testo
Večernje novosti 24.09.2018
U prvom satu ponedeljka, u pekari koja je bila u pripremi, u beranskom naselju Pešca, smrtno je stradao vlasnik Ljubiša Premović (38). U prvom satu ponedeljka, u pekari koja je bila u pripremi, u beranskom naselju Pešca, smrtno je stradao vlasnik Ljubiša… »
Ljubišu (38) ubila mešalica za testo: Nesrećni čovek je iza sebe ostavio ženu sa šestoro dece
Telegraf 24.09.2018
Najstarije dete ima 17 godina. U prvom satu ponedeljka, u pekari koja je bila u pripremi, u beranskom naselju Pešca, smrtno je stradao vlasnik Ljubiša Premović (38). Nesrećni čovek, otac šestoro dece, bio je sam u pekari, kada mu je mešalica za testo… »
Vesti dana »
Ubedljiva pobeda tek sledi: Veličanstvena slika iz beogradske Arene, preko 30.000 ljudi dočekalo Vučića (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 6 minutajoš 20 povezanih
Iranski napadi na američke vojne baze na Bliskom istoku izazvali štetu od 800 miliona dolara
Južne vesti pre 56 minutajoš 81 povezana
Amerika razmatra smanjenje napada na Iran, Vučić kaže da Srbija ima dovoljno rezervi nafte i gasa
BBC News pre 22 minutajoš 36 povezanih
Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičene kod kojih je pronađeno 75 kilograma droge
Euronews pre 42 minutajoš 25 povezanih
Protest u Nišu: Ukoliko zaboravimo 16 žrtava u Novom Sadu, brojaćemo nove žrtve
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih