Повезане вести

Рикардо Гомеш: Мењао бих гол за победу у дербију

Рикардо Гомеш: Мењао бих гол за победу у дербију

Вести онлине 25.09.2018
Фудбалер Партизана Рикардо Гомеш, стрелац за црно-беле у 158. вечитом дербију, изјавио је да би радо мењао гол за победу против Црвене звезде. - Срећан сам због гола који сам постигао у дербију, али бих га радо мењао за победу… »
Рикардо након дербија: Постигао сам гол, али бих га радо мењао за победу

Рикардо након дербија: Постигао сам гол, али бих га радо мењао за победу

Хот спорт 25.09.2018
Један од најбољих актера 1158. ‘вечитог дербија’ био је нападач тима из Хумске. Уједно, то је била једна од најбољих утакмица Рикарда Гомеша од како је летос појачао Партизан. Успео је Рикардо да се упише у листу стрелаца на… »
Полемика - Дуле Савић вс Ивица Илиев, чији је Стојке и да ли прва љубав заборава нема?

Полемика - Дуле Савић вс Ивица Илиев, чији је Стојке и да ли прва љубав заборава нема?

Спортске.нет 25.09.2018
Занимљива полемика пред камерама ТВ Прва, на крају прерасла у тему ''чији је Стојке''. Кажу да је јутро паметније од вечери, а некадашњи ас Црвене звезде Душан Савић и актуелни спортски директор Партизана Ивица Илиев гостовали… »
Дуле Савић: Стојковић је у дубини душе звездаш; Илиев: Нека буде најбољи српски голман (видео)

Дуле Савић: Стојковић је у дубини душе звездаш; Илиев: Нека буде најбољи српски голман (видео)

Спортски журнал 25.09.2018
Занимљива полемика, у спортском духу, додуше са различитим мишљењима, вођена је између Душана Савића и Ивице Илиева. Изједначујући гол Црвене звезде у 158. вечитом дербију и даље је главна тема у српском спорту. Да ли је… »
Јутарњи програм о дербију – Савић: Стојке је звездаш, нико не прича да је он крив за гол, Илиев: Води се хајка!

Јутарњи програм о дербију – Савић: Стојке је звездаш, нико не прича да је он крив за гол, Илиев: Води се хајка!

Хот спорт 25.09.2018
Бивши фудбалери Црвене звезде и Партизана су овог јутра гостовали на Првој телевизији. Ставове Партизана бранио је Ивица Илиев, Црвене звезде Душан Савић, а тема је била треба ли ‘вечите’ казнити због неспортског понашања. Иако… »

Вести дана »