Povezane vesti
Rikardo Gomeš: Menjao bih gol za pobedu u derbiju
Vesti online 25.09.2018
Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš, strelac za crno-bele u 158. večitom derbiju, izjavio je da bi rado menjao gol za pobedu protiv Crvene zvezde. - Srećan sam zbog gola koji sam postigao u derbiju, ali bih ga rado menjao za pobedu. Stvorili smo mnogo… »
Polemika - Dule Savić vs Ivica Iliev, čiji je Stojke i da li prva ljubav zaborava nema?
Sportske.net 25.09.2018
Zanimljiva polemika pred kamerama TV Prva, na kraju prerasla u temu ''čiji je Stojke''. Kažu da je jutro pametnije od večeri, a nekadašnji as Crvene zvezde Dušan Savić i aktuelni sportski direktor Partizana Ivica Iliev gostovali su u Jutarnjem… »
Rikardo nakon derbija: Postigao sam gol, ali bih ga rado menjao za pobedu
Hot sport 25.09.2018
Jedan od najboljih aktera 1158. ‘večitog derbija’ bio je napadač tima iz Humske. Ujedno, to je bila jedna od najboljih utakmica Rikarda Gomeša od kako je letos pojačao Partizan. Uspeo je Rikardo da se upiše u listu strelaca na svom prvom… »
Dule Savić: Stojković je u dubini duše zvezdaš; Iliev: Neka bude najbolji srpski golman (video)
Sportski žurnal 25.09.2018
Zanimljiva polemika, u sportskom duhu, doduše sa različitim mišljenjima, vođena je između Dušana Savića i Ivice Ilieva. Izjednačujući gol Crvene zvezde u 158. večitom derbiju i dalje je glavna tema u srpskom sportu. Da li je pogodak Ričmonda… »
Jutarnji program o derbiju – Savić: Stojke je zvezdaš, niko ne priča da je on kriv za gol, Iliev: Vodi se hajka!
Hot sport 25.09.2018
Bivši fudbaleri Crvene zvezde i Partizana su ovog jutra gostovali na Prvoj televiziji. Stavove Partizana branio je Ivica Iliev, Crvene zvezde Dušan Savić, a tema je bila treba li ‘večite’ kazniti zbog nesportskog ponašanja. Iako je u anketi Prve… »
Vesti dana »

uživo (UŽIVO) RAT U UKRAJINI Rusi bombardovali višespratnice u Kostjantinovki, u Donjecku, ima mrtvih i ranjenih
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane

Olujni vetar i nestabilno vreme: Smena sunca i oblaka, od ponedeljka pad temperature
Euronews pre 2 satajoš 10 povezanih

Radnici GSP-a danas organizuju novi protest, najavljena blokada raskrsnice u centru grada
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih