Повезане вести
После 17 година одао језиву тајну, али не и име убице: Да, ја сам закопао малу Пеги. Умирала је кад ми ју је дао човек на…
Курир 25.09.2018
Немачка полиција и даље не зна или засад не жели да каже ко је убио малу Пеги Кноблох (9), девојчицу коју зову немачка Меди, али главни осумњичени је после 17 година признао да ју је закопао у шуми. Пегги Кноблоцх: Ман адмитс… »
Мистерија око убијене девојчице се наставља: Да није случајно откривен, човек који је 17 година чувао мрачну тајну би и даље…
Блиц 25.09.2018
Ко је непозната особа која је на аутобуској станици усред Лихтенберга у Баварској седмог маја 2001. предала осумњиченом Мануелу С. тело убијене деветогодишње девојчице Пеги Кноблох? Деветогодишња девојчица Пеги пронађена је… »
Вести дана »
Лена Богдановић: Окупили смо се да призовемо савест запослених у РТС-у, али су они остали глуви – и даље не извештавају да једна мајка, Дијана Хрка, штрајкује глађу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Данас је Дан примирја, делегације полажу венце на Авали и у Комплексу Новог гробља
Телеграф пре 2 сатајош 2 повезане
Млади с југа у Врању сутра организују скуп подршке Дијани Хрки и Миломиру Јаћимовићу
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Трамп прети да ће тражити милијарду долара од Би-Би-Сија због монтирања његове изјаве
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Ђурић: Процес избора кандидата за Савет РЕМ-а био транспарентан и инклузиван
Телеграф пре 2 сатајош 1 повезана