Повезане вести
Чули се језиви крици, вила парова уништена Бењамин брутално претукао Ивана, поцепао га и развалио кућу! Сви се тресу! (видео)…
Ало 25.09.2018
Скандал какав до сада није забележен. Бењамин Спаховић већ данима има проблем са Иваном Маринковићем, а синоћ је дошло до инцидента због ког је вила ријалитија "Парови" готово уништена. Наиме, све је почело тако што је пуштен… »
Иван Маринковић изгледа застрашујуће Дан након стравичних батина сав отекао! (фото)
Ало 25.09.2018
Крвнички га пребио! Иван Маринковић и и Бењамин Спаховић синоћ су напавили хаос! Бењамин је претукао Ивана, па чак и развалио вилу ријалитија "Парови", а већ данас се све стишава. Иван је од јутрос отечен, а како се чини и… »
Иван Маринковић претучен пред камерама, језиви урлици одзвањали кућом, учесници развалили врата да би га спасили! (видео)
Телеграф 25.09.2018
Ово није први сукоб двојице учесника, али јесте најгрубљи до сада. Сукоб Ивана Маринковића и Бењамина Спаховића ескалирао је претходне ноћи, тучом у којој је Иван извукао дебљи крај! Маринковић је урликао од болова док га је… »
Бењамин је брутално претукао ивана и скроз га поцепао: Маринковић дан после открио прави узрок сукоба од ког се тресла вила…
Курир 25.09.2018
Иван Маринковић, кога је Бењамин претукао, рекао је да он ништа није урадио и да му је Сарајлија пришао без разлога и напао га. "Немам шта да кажем. Продукција је пустила ВТР који је изнервирао Бењамина, али оно што хоћу да… »
Иван Маринковић јутро након стравичних батина изгледа застрашујуће! (фото)
Телеграф 25.09.2018
- Он је пришао мени и напао ме, ја сам седео, он ми је измакао столицу, Јелена је устала јер се уплашила, онда сам се ја окренуо и он је из чиста мира то урадио - изјавио је Иван поводом туче. Иван Маринковић претходне ноћи добио… »
Вести дана »

Најновије информације о повређенима код Сремске Митровице: Огласили се из болнице: Једна особа хитно пребачена за Београд
Блиц пре 46 минутајош 118 повезаних

Афера “Луна парк”: Крагујевачка власт тврди да није дала дозволу, Зборови грађана сумњају у реакцију
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 28 повезаних

"Богови" и невероватни Милошевић спасили Партизан, црно-бели некако однели три бода из Тополе
Спортске.нет пре 56 минутајош 37 повезаних

“Осмех на лицу, меч у рукама фрица”: Ђоковић предао меч и изненадио све у Ријаду!
Хот спорт пре 36 минутајош 22 повезане