Povezane vesti

Čuli se jezivi krici, vila parova uništena Benjamin brutalno pretukao Ivana, pocepao ga i razvalio kuću! Svi se tresu…

Čuli se jezivi krici, vila parova uništena Benjamin brutalno pretukao Ivana, pocepao ga i razvalio kuću! Svi se tresu…

Alo 25.09.2018
Skandal kakav do sada nije zabeležen. Benjamin Spahović već danima ima problem sa Ivanom Marinkovićem, a sinoć je došlo do incidenta zbog kog je vila rijalitija "Parovi" gotovo uništena. Naime, sve je počelo tako što je pušten snimak na kom se… »
Ivan Marinković izgleda zastrašujuće Dan nakon stravičnih batina sav otekao! (foto)

Ivan Marinković izgleda zastrašujuće Dan nakon stravičnih batina sav otekao! (foto)

Alo 25.09.2018
Krvnički ga prebio! Ivan Marinković i i Benjamin Spahović sinoć su napavili haos! Benjamin je pretukao Ivana, pa čak i razvalio vilu rijalitija "Parovi", a već danas se sve stišava. Ivan je od jutros otečen, a kako se čini i jedan kapak mu je… »
Ivan Marinković pretučen pred kamerama, jezivi urlici odzvanjali kućom, učesnici razvalili vrata da bi ga spasili! (video)

Ivan Marinković pretučen pred kamerama, jezivi urlici odzvanjali kućom, učesnici razvalili vrata da bi ga spasili! (video)

Telegraf 25.09.2018
Ovo nije prvi sukob dvojice učesnika, ali jeste najgrublji do sada. Sukob Ivana Marinkovića i Benjamina Spahovića eskalirao je prethodne noći, tučom u kojoj je Ivan izvukao deblji kraj! Marinković je urlikao od bolova dok ga je Spahović udarao, a s… »
Benjamin je brutalno pretukao ivana i skroz ga pocepao: Marinković dan posle otkrio pravi uzrok sukoba od kog se tresla vila…

Benjamin je brutalno pretukao ivana i skroz ga pocepao: Marinković dan posle otkrio pravi uzrok sukoba od kog se tresla vila…

Kurir 25.09.2018
Ivan Marinković, koga je Benjamin pretukao, rekao je da on ništa nije uradio i da mu je Sarajlija prišao bez razloga i napao ga. "Nemam šta da kažem. Produkcija je pustila VTR koji je iznervirao Benjamina, ali ono što hoću da kažem jeste da nisam… »
Ivan Marinković jutro nakon stravičnih batina izgleda zastrašujuće! (foto)

Ivan Marinković jutro nakon stravičnih batina izgleda zastrašujuće! (foto)

Telegraf 25.09.2018
- On je prišao meni i napao me, ja sam sedeo, on mi je izmakao stolicu, Jelena je ustala jer se uplašila, onda sam se ja okrenuo i on je iz čista mira to uradio - izjavio je Ivan povodom tuče. Ivan Marinković prethodne noći dobio je stravične… »

Vesti dana »