Povezane vesti
Milioner bespomoćno gledao kako mu ćerka umire u avionu: Spustio sam joj telefon na uvo da bi joj mama i brat rekli zbogom…
Kurir 25.09.2018
Milioner iz Velike Britanije kome je ćerka u avionu za Nicu pred očima umrla od alergijske reakcije, ispričao je tokom svedočenja na sudu kako je izgledala agonija dok je gubio svoju mezimicu Natašu. Nadim Ednan-Laperus, inače osnivač poznate fabrike… »
Oglasio se tajkun čija ćerka je izdahnula u avionu: Dok je Nataša umirala, prislonio sam joj telefon da se obrati mami i bratu…
Blic 25.09.2018
Nadim Ednan-Laperouz, otac tinejdžerke koja je preminula tokom leta zbog jake alergijske rekacije na sastojke iz sendviča kupljenog na aerodromu, otkrio je kako je pokušavao da spasi ćerku i kako su izgledali poslednji trenuci sa njom. Nataša… »
Vesti dana »

Đilas: Hapšenja zbog korupcije u izgradnji brze pruge nisu igrokaz, već posledica rada tužilaca
Radio 021 pre 41 minutajoš 76 povezanih

Masovno trovanje na slavi u Pavlovcu Dvoje dece zadržano u bolnici
Dnevnik pre 3 satajoš 28 povezanih

Vučić u Banstolu obilazi porodicu Radan koja je u "Oluji" proterana iz sela kod Knina
Telegraf pre 31 minutajoš 41 povezana

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog nevremena, grad i pljuskovi u Moravičkom okrugu, širenje nepogoda na jug
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 49 povezanih

Nikitović: Ljudi izgleda vole da gledaju Zvezdu i Partizan sa gomilom stranaca, a mi se pitamo gde su deca?
Sportski žurnal pre 6 minutajoš 39 povezanih