Повезане вести

Миљана ударила шамар рођеној мами (ВИДЕО)

Миљана ударила шамар рођеној мами (ВИДЕО)

Вести онлине 26.09.2018
Миљана Кулић претходне ноћи пред целим светом направила је потез који је вероватно најскандалознији пред камерама икада! Наиме, током приче са мајком Маријом у којој је мама покушавала да је смири, Миљана је без трунке срамоте… »
Љубавни троугао у клинчу! Пљували се у рајском врту: Отишао сам у затвор, а и даље не знам о чему се ради! Безобразнице…

Љубавни троугао у клинчу! Пљували се у рајском врту: Отишао сам у затвор, а и даље не знам о чему се ради! Безобразнице…

Курир 26.09.2018
Мина Врбашки, Миљана Арсић и Јовица Путниковић пред Дрветом мудрости покушали су да се присете свих детаља од претходне вечери. Након свађе која је избила међу члановима љубавног троугла "Задруге 2" ни данас стање није ништа… »
Завршио у затвору: Јоца насрнуо на Мину Врбашки, она ударила главу (видео)

Завршио у затвору: Јоца насрнуо на Мину Врбашки, она ударила главу (видео)

Блиц 26.09.2018
Јовица Путниковић завршио је у затвору после окршаја са Мином Врбашки. "Задруга 2" је почела, а све најновије вести о учесницима као и новоизграђеном граду читајте на новој категорији на сајту "Блиц.рс". Јоца се посвађао са… »
Страшно! Прешло сваку меру: Миљана рођеној мајци лупила шамарчину да јој је глава одлетела (видео)

Страшно! Прешло сваку меру: Миљана рођеној мајци лупила шамарчину да јој је глава одлетела (видео)

Курир 26.09.2018
Марија Кулић потпуно је изгубила контролу па је чак ударила шамарчину рођеној мајци Марија, што је за сваку осуду. Наиме, млађа Кулићева се посвађала се са Мирком Гавриће, који је због ње напустио Задругу 2 и мораће да плати… »
"Стоко једна! Зашто дираш човека?! Срам те било! Иди гледај дете!" Марија Кулић жестоко извређала ћерку и стала у Миркову…

"Стоко једна! Зашто дираш човека?! Срам те било! Иди гледај дете!" Марија Кулић жестоко извређала ћерку и стала у Миркову…

Блиц 26.09.2018
Мирко Гаврић је напустио задругу и то после свађе са Миљаном. Њена мајка је за неверицу стала у одбрану Гаврићу, а Миљани поручила свашта. - Срам те, биило. Јер си зато дошла овде. Шта ако је Разија? Зашто дираш човека. Прво… »

Вести дана »