Povezane vesti
Dejana Živković godinama ne živi u Srbiji: Ova seksi bomba biće rijaliti zvezda! Evo šta kaže o učešću u zadruzi…
Kurir 26.09.2018
Srpska manekenka Dejana Živković, koja je dovođena u vezu sa jednim od nedavno uhapšenih vođa škaljarskog klana Jovanom Vukotićem, otkrila je da će ući u američki rijaliti. "Ja sam već godinu dana u Americi, tamo sam se fino adaptirala. Imam… »
Kakva Zadruga, snima film u Americi (VIDEO)
Vesti online 26.09.2018
Manekenka Dejana Živković otkrila dva dobra razloga da se ne priključi ekipi u domaćem rijalitiju. Manekenka Dejana Živković nedavno je završila na svim naslovnicama zbog basnoslovnog honorara koji joj je ponuđen da uđe u Pinkov rijaliti Zadruga… »
Dejana Živković otkrila zbog čega već godinu dana ne živi u Srbiji, pa progovorila o učešću u zadruzi
Blic 25.09.2018
Srpska manekenka Dejana Živković nedavno se pojavila u spotu poznatog benda "Morandi", a večeras je gostovala u emisiji Ognjena Amidžića na televiziji "Pink", te otvorila dušu o svom životu. - Ja sam već godinu dana u Americi, tamo sam se fino… »
Vesti dana »
Los Anđeles pod vatrenom stihijom - zatvorene škole, evakuisano 30.000 ljudi, ugrožena rezidencija Kamale Haris
RTS pre 1 satjoš 39 povezanih
Zatvoreni objekti Poreske uprave prihoda i Dunav osiguranja u Kosovskoj Mitrovici
RTS pre 23 minutajoš 20 povezanih
Predao se osumnjičeni za ubistvo u Inđiji: Sumnja se da je on žrtvi zadao smrtonosnu povredu (foto)
Blic pre 23 minutajoš 19 povezanih
BLOG UŽIVO Poljoprivrednici traktorima blokirali centar Bogatića, došli studenti iz Beograda da ih podrže
Nova pre 23 minutajoš 15 povezanih