Povezane vesti
Dejana Živković godinama ne živi u Srbiji: Ova seksi bomba biće rijaliti zvezda! Evo šta kaže o učešću u zadruzi (video)…
Kurir 26.09.2018
Srpska manekenka Dejana Živković, koja je dovođena u vezu sa jednim od nedavno uhapšenih vođa škaljarskog klana Jovanom Vukotićem, otkrila je da će ući u američki rijaliti. "Ja sam već godinu dana u Americi, tamo sam se fino adaptirala. Imam dva super… »
Kakva Zadruga, snima film u Americi (VIDEO)
Vesti online 26.09.2018
Manekenka Dejana Živković otkrila dva dobra razloga da se ne priključi ekipi u domaćem rijalitiju. Manekenka Dejana Živković nedavno je završila na svim naslovnicama zbog basnoslovnog honorara koji joj je ponuđen da uđe u Pinkov rijaliti Zadruga. Dejana… »
Dejana Živković otkrila zbog čega već godinu dana ne živi u Srbiji, pa progovorila o učešću u zadruzi
Blic 25.09.2018
Srpska manekenka Dejana Živković nedavno se pojavila u spotu poznatog benda "Morandi", a večeras je gostovala u emisiji Ognjena Amidžića na televiziji "Pink", te otvorila dušu o svom životu. - Ja sam već godinu dana u Americi, tamo sam se fino… »
Vesti dana »

Sprečen promet velike količine pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Srbiji, uhapšene dve osobe
Sputnik pre 2 satajoš 19 povezanih

Sukob ispred prostorija SNS-a u Zemunu: Verbalna rasprava prerasla u gađanje predmetima
Serbian News Media pre 1 satjoš 17 povezanih

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine oduzela Dodiku mandat predsednika Republike Srpske
Beta pre 11 minutajoš 51 povezana

80 godina straha: Mali dečak, atomska bomba koja je zauvek promenila svet
Aero.rs pre 1 satjoš 13 povezanih