Повезане вести
Дејана Живковић годинама не живи у Србији: Ова секси бомба биће ријалити звезда! Ево шта каже о учешћу у задрузи (видео)…
Курир 26.09.2018
Српска манекенка Дејана Живковић, која је довођена у везу са једним од недавно ухапшених вођа шкаљарског клана Јованом Вукотићем, открила је да ће ући у амерички ријалити. "Ја сам већ годину дана у Америци, тамо сам се фино… »
Каква Задруга, снима филм у Америци (ВИДЕО)
Вести онлине 26.09.2018
Манекенка Дејана Живковић открила два добра разлога да се не прикључи екипи у домаћем ријалитију. Манекенка Дејана Живковић недавно је завршила на свим насловницама због баснословног хонорара који јој је понуђен да уђе у Пинков… »
Дејана Живковић открила због чега већ годину дана не живи у Србији, па проговорила о учешћу у задрузи
Блиц 25.09.2018
Српска манекенка Дејана Живковић недавно се појавила у споту познатог бенда "Моранди", а вечерас је гостовала у емисији Огњена Амиџића на телевизији "Пинк", те отворила душу о свом животу. - Ја сам већ годину дана у Америци… »
Вести дана »
Језив злочин! У пуцњави у Бабушници страдали отац и син, повређени други син и мајка: Огласио се МУП
Блиц пре 2 сатајош 12 повезаних
Није први пут: Пајпер који је пао код Суботице имао несрећу и пре три године: Шта се дешава са овим авионом?
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Радови у Македонској и Нушићевој до 26. новембра мењају трасе превоза
Данас пре 6 сатијош 1 повезана