Повезане вести

Дејана Живковић годинама не живи у Србији: Ова секси бомба биће ријалити звезда! Ево шта каже о учешћу у задрузи (видео)…

Дејана Живковић годинама не живи у Србији: Ова секси бомба биће ријалити звезда! Ево шта каже о учешћу у задрузи (видео)…

Курир 26.09.2018
Српска манекенка Дејана Живковић, која је довођена у везу са једним од недавно ухапшених вођа шкаљарског клана Јованом Вукотићем, открила је да ће ући у амерички ријалити. "Ја сам већ годину дана у Америци, тамо сам се фино… »
Каква Задруга, снима филм у Америци (ВИДЕО)

Каква Задруга, снима филм у Америци (ВИДЕО)

Вести онлине 26.09.2018
Манекенка Дејана Живковић открила два добра разлога да се не прикључи екипи у домаћем ријалитију. Манекенка Дејана Живковић недавно је завршила на свим насловницама због баснословног хонорара који јој је понуђен да уђе у Пинков… »
Дејана Живковић открила због чега већ годину дана не живи у Србији, па проговорила о учешћу у задрузи

Дејана Живковић открила због чега већ годину дана не живи у Србији, па проговорила о учешћу у задрузи

Блиц 25.09.2018
Српска манекенка Дејана Живковић недавно се појавила у споту познатог бенда "Моранди", а вечерас је гостовала у емисији Огњена Амиџића на телевизији "Пинк", те отворила душу о свом животу. - Ја сам већ годину дана у Америци… »

Вести дана »