Povezane vesti
Dejana Živković godinama ne živi u Srbiji: Ova seksi bomba biće rijaliti zvezda! Evo šta kaže o učešću u zadruzi (video)…
Kurir 26.09.2018
Srpska manekenka Dejana Živković, koja je dovođena u vezu sa jednim od nedavno uhapšenih vođa škaljarskog klana Jovanom Vukotićem, otkrila je da će ući u američki rijaliti. "Ja sam već godinu dana u Americi, tamo sam se fino adaptirala. Imam dva super… »
Kakva Zadruga, snima film u Americi (VIDEO)
Vesti online 26.09.2018
Manekenka Dejana Živković otkrila dva dobra razloga da se ne priključi ekipi u domaćem rijalitiju. Manekenka Dejana Živković nedavno je završila na svim naslovnicama zbog basnoslovnog honorara koji joj je ponuđen da uđe u Pinkov rijaliti Zadruga. Dejana… »
Dejana Živković otkrila zbog čega već godinu dana ne živi u Srbiji, pa progovorila o učešću u zadruzi
Blic 25.09.2018
Srpska manekenka Dejana Živković nedavno se pojavila u spotu poznatog benda "Morandi", a večeras je gostovala u emisiji Ognjena Amidžića na televiziji "Pink", te otvorila dušu o svom životu. - Ja sam već godinu dana u Americi, tamo sam se fino… »
Vesti dana »
Sunčano i toplo i vreme u Srbiji: Letnje temperature tokom dana, posle podne pljuskovi sa grmljavinom
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih
Saobraćaj olakšan za vikend! Putnička vozila prolaze bez dužeg zadržavanja, kamioni stoje na Batrovcima
Dnevnik pre 48 minutajoš 10 povezanih
"U fudbalu sam 35 godina, ovo se dogodi jednom u 50": Selektor Turske ostao bez teksta
Mondo pre 43 minutajoš 73 povezane
Čaura ga udara u čelo, a on ne menja izraz lica: Prikazan jeziv snimak dečaka ubice, za 49 sekundi ispalio 9 metaka
Mondo pre 1 satjoš 11 povezanih