Повезане вести

Дачић у Њујорку има план и каже: Занимају ме само они што су признали Косово... да се преиспитају! А ови из Приштине? Они су…

Дачић у Њујорку има план и каже: Занимају ме само они што су признали Косово... да се преиспитају! А ови из Приштине? Они су…

Курир 26.09.2018
ЊУЈОРК - Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је да га највише интересује да, у оквиру заседања Генералне скупштине УН, разговара са земљама које су признале једнострано проглашену независност Косова о томе да… »
Дачић о састанцима у Њујорку и седењу Албанаца на хоклицама: Ускоро ће само Приштина и Тирана признавати Косово (ФОТО)

Дачић о састанцима у Њујорку и седењу Албанаца на хоклицама: Ускоро ће само Приштина и Тирана признавати Косово (ФОТО)

Телеграф 26.09.2018
На маргинама 73. заседања Генералне скупштине УН, шеф српске дипломатије Ивица Дачић састао се са министром одговорним за спољне послове у Султанату Оман Јусуф бин Алави бин Абдулахом, са председником Турске Реџепом Тајип… »
Дачић: Делегација Косова седи по ћошковима и хоклицама у УН

Данас 26.09.2018
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је у Њујорку да га највише интересује да, у оквиру заседања Генералне скупштине УН, разговара са земљама које су признале једнострано проглашену независност Косова о томе да… »

Н1 Инфо 26.09.2018
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је у Њујорку да га највише интересује да, у оквиру заседања Генералне скупштине УН, разговара са земљама које су признале једнострано проглашену независност Косова о томе да… »
"Имам списак земаља - ко где седи, где се ко налази ког дана!" Дачић открио свој наредни потез у Њујорку!

"Имам списак земаља - ко где седи, где се ко налази ког дана!" Дачић открио свој наредни потез у Њујорку!

Србија данас 26.09.2018
"Ја никада о томе не говорим, али..." Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је да га највише интересује да, у оквиру заседања Генералне скупштине УН, разговара са земљама које су признале једнострано проглашену… »

Вести дана »