Повезане вести
Лампард после велике победе над Мурињом: Показали смо му*а
Вести онлине 26.09.2018
Менаџер Дерби Каунтија Френк Лампард рекао је после елиминације Манчестер јунајтеда у Карабао купу да су његови играчи показали велику храброст. Он је у уторак скинуо први велики "скалп" у свом тренерском послу победивши свог… »
Френк Лампард: Поносан сам на играче!
Хот спорт 26.09.2018
Тренер Дерби Каунтија Френк Лампард рекао је да су његови играчи одиграли „супер“ против Манчестер јунајтеда и да је шокиран победом над великим ривалом у трећем колу Лига купа. Дерби је синоћ на Олд Трафорду победио Манчестер… »
Дерби елиминисао Јунајтед у Купу; Лампард: У шоку сам још увек, моји играчи су показали карактер
Вечерње новости 26.09.2018
Рано смо губили на Олд Трафорду али смо играли добро и то је супер. Ја сам поносан тренер - рекао је Лампард. Тренер Дерби Каунтија Френк Лампард рекао је да су његови играчи одиграли "супер" против Манчестер јунајтеда и да је… »
Вести дана »
Сутра и до минус 14 степени, ледени талас наставља се и наредне недеље
Југмедиа пре 2 сатајош 38 повезаних
Мајданпек два дана без струје и грејања. Проглашена ванредна ситуација
Ист медиа пре 2 сатајош 38 повезаних
Виши суд о Суваљу из Ћациленда: Осуђиван на више од 10 година затвора за силовање и друга кривична дела
Недељник пре 1 сатјош 19 повезаних
Трамп и демократе у сукобу након пуцњаве у Минесоти: Имиграциони полицајац убио жену (37), уследили протести грађана
Невсмакс Балканс пре 14 минутајош 44 повезане