Povezane vesti
Lampard posle velike pobede nad Murinjom: Pokazali smo mu*a
Vesti online 26.09.2018
Menadžer Derbi Kauntija Frenk Lampard rekao je posle eliminacije Mančester junajteda u Karabao kupu da su njegovi igrači pokazali veliku hrabrost. On je u utorak skinuo prvi veliki "skalp" u svom trenerskom poslu pobedivši svog nekadašnjeg stratega iz… »
Frenk Lampard: Ponosan sam na igrače!
Hot sport 26.09.2018
Trener Derbi Kauntija Frenk Lampard rekao je da su njegovi igrači odigrali „super“ protiv Mančester junajteda i da je šokiran pobedom nad velikim rivalom u trećem kolu Liga kupa. Derbi je sinoć na Old Trafordu pobedio Mančester junajted i plasirao se u… »
Derbi eliminisao Junajted u Kupu; Lampard: U šoku sam još uvek, moji igrači su pokazali karakter
Večernje novosti 26.09.2018
Rano smo gubili na Old Trafordu ali smo igrali dobro i to je super. Ja sam ponosan trener - rekao je Lampard. Trener Derbi Kauntija Frenk Lampard rekao je da su njegovi igrači odigrali "super" protiv Mančester junajteda i da je šokiran pobedom nad… »
Vesti dana »
Spremite se! Potop očekuje ove delove Srbije, pašće i do 70 litara kiše: Evo i kada
Telegraf pre 1 satjoš 53 povezane
Akademski plenum pita – Do kada će policija da bije studente po nalogu nenadležnog Aleksandra Vučića?
Glas Šumadije pre 52 minutajoš 43 povezane
Potpuno izgoreo soliter nekadašnjeg zagrebačkog lista Vjesnik
BBC News pre 27 minutajoš 59 povezanih
Vlada Srbije: Snabdevanje energentima i dalje stabilno, radi se na uvećanju državnih rezervi
Beta pre 27 minutajoš 20 povezanih