Povezane vesti

Bila sam mnogo uplašena, Zašto si me dovela ovde? Na sahrani male Isidore (12) pročitali su njen pismeni zadatak, a ove…

Bila sam mnogo uplašena, Zašto si me dovela ovde? Na sahrani male Isidore (12) pročitali su njen pismeni zadatak, a ove…

Kurir 26.09.2018
Jauci i bolni leleci odjekivali su juče niškim grobljem dok je kovčeg s telom Isidore Vučković (12), učenice OŠ "Ivo Andrić" koja je u utorak poginula kad ju je pregazio "fijat doblo"bez vozača, spuštan u raku. Sahrani nesrećne devojčice… »
Tuga u Nišu: Sahranjena dvanestogodišnja Isidora koju je usmrtio kombi (foto)

Tuga u Nišu: Sahranjena dvanestogodišnja Isidora koju je usmrtio kombi (foto)

Večernje novosti 26.09.2018
Više stotina rođajaka, prijatelja, nastavnika i đaka OŠ „Ivo Andrić“ u Nišu u sredu je od roditeljskog doma do večne kuće na loklanom groblju u Donjem Komrenu, otpratilo dvanasetogodišnju Isidoru Vučković. Više stotina rođajaka… »
Umesto isidore i knjiga, na njenoj klupi samo cveće: Potresna slika iz škole koju je pohađala devojčica koju je pregazio…

Umesto isidore i knjiga, na njenoj klupi samo cveće: Potresna slika iz škole koju je pohađala devojčica koju je pregazio…

Blic 26.09.2018
Isidora Vučković (12) koja je nastradala u ponedeljak vraćajući se iz škole pod točkovima automobila koji je nekontrolisano išao nizbrdicom jer nije bila povučena ručna kočnica biće sahranjena u sredu u 13 časova na groblju u Donjem Komrenu… »

Vesti dana »