Повезане вести

Била сам много уплашена, Зашто си ме довела овде? На сахрани мале Исидоре (12) прочитали су њен писмени задатак, а ове речи…

Била сам много уплашена, Зашто си ме довела овде? На сахрани мале Исидоре (12) прочитали су њен писмени задатак, а ове речи…

Курир 26.09.2018
Јауци и болни лелеци одјекивали су јуче нишким гробљем док је ковчег с телом Исидоре Вучковић (12), ученице ОШ "Иво Андрић" која је у уторак погинула кад ју је прегазио "фијат добло"без возача, спуштан у раку. Сахрани несрећне… »
Туга у Нишу: Сахрањена дванестогодишња Исидора коју је усмртио комби (фото)

Туга у Нишу: Сахрањена дванестогодишња Исидора коју је усмртио комби (фото)

Вечерње новости 26.09.2018
Више стотина рођајака, пријатеља, наставника и ђака ОШ „Иво Андрић“ у Нишу у среду је од родитељског дома до вечне куће на локланом гробљу у Доњем Комрену, отпратило дванасетогодишњу Исидору Вучковић. Више стотина рођајака… »
Уместо исидоре и књига, на њеној клупи само цвеће: Потресна слика из школе коју је похађала девојчица коју је прегазио ауто…

Уместо исидоре и књига, на њеној клупи само цвеће: Потресна слика из школе коју је похађала девојчица коју је прегазио ауто…

Блиц 26.09.2018
Исидора Вучковић (12) која је настрадала у понедељак враћајући се из школе под точковима аутомобила који је неконтролисано ишао низбрдицом јер није била повучена ручна кочница биће сахрањена у среду у 13 часова на гробљу у… »

Вести дана »