Повезане вести
Била сам много уплашена, Зашто си ме довела овде? На сахрани мале Исидоре (12) прочитали су њен писмени задатак, а ове речи…
Курир 26.09.2018
Јауци и болни лелеци одјекивали су јуче нишким гробљем док је ковчег с телом Исидоре Вучковић (12), ученице ОШ "Иво Андрић" која је у уторак погинула кад ју је прегазио "фијат добло"без возача, спуштан у раку. Сахрани несрећне… »
Туга у Нишу: Сахрањена дванестогодишња Исидора коју је усмртио комби (фото)
Вечерње новости 26.09.2018
Више стотина рођајака, пријатеља, наставника и ђака ОШ „Иво Андрић“ у Нишу у среду је од родитељског дома до вечне куће на локланом гробљу у Доњем Комрену, отпратило дванасетогодишњу Исидору Вучковић. Више стотина рођајака… »
Уместо исидоре и књига, на њеној клупи само цвеће: Потресна слика из школе коју је похађала девојчица коју је прегазио ауто…
Блиц 26.09.2018
Исидора Вучковић (12) која је настрадала у понедељак враћајући се из школе под точковима аутомобила који је неконтролисано ишао низбрдицом јер није била повучена ручна кочница биће сахрањена у среду у 13 часова на гробљу у… »
Вести дана »
"Два лица приведена": Огласио се МУП након инцидента у Новом Саду испред Бановине: "Гађали и вређали службена лица"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
"Говорила је да ће ми неко сломити ноге и покупити аутом" Хана проговорила о Ситиним претњама, сва се тресла у студију! (фото)
Ало пре 18 минутајош 4 повезане
(Фото, видео) од заглављеног штапића у уху до убода ексера: Почела са радом ноћна смена у домовима здравља у Србији: Ево због чега су се све грађани вечерас јавили
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана