Повезане вести
Гагију сузе саме падају Не може да задржи бол због Луне, за све окривио Слобу! И камен би заплакао
Ало 26.09.2018
Морао је да реагује! Гаги каже да нема ништа против тога да и Слоба уђе у ''Задругу'', али му замера једну ствар. "Не бих имао ништа против тога да Слоба уђе у ''Задругу''. Ја сам само мало искритиковао Слобу јер се понео безвезе… »
Гаги Ђогани Не може да поднесе да гледа ћерку како се кида због бившег: Ја мислим да Слоба Луну више не воли...
Курир 26.09.2018
Отац Луне Ђогани, познати денсер Гаги, посматрајући колико му се ћерка мучи у "Задрузи 2" и пати за Слободаном Радановићем, сматра да она њега још увек није преболела, док је певач то учинио одмах по изласку из Беле куће. "Не… »
Анабела и Гаги остали без посла! Слоба Радановић се огласио након Луниних оптужби - речи које боле!
Пресс 26.09.2018
Блогерка Луна Ђогани свакодневно у ријалитију Задруга помиње свог бившег дечка Слобу Радановића. Једном приликом Луна је причала Наташи Москви како њени родитељи немају посла, а за такву ситуацију окривила је Слобу, пошто јој… »
Никад виђено мување до САД: Фудбалер навро на Луну ко луд, а онда му је блогерка спустила (видео)
Курир 26.09.2018
Лазар Јеремић, док је атмосфера у Задрузи 2 била мирна, издвојио се са Луном Ђогани и признао да је воли. Наиме, Јера је показао од првог дана симпатије према Луни, али због тога што је увидео да она није преболела свог бившег… »
Вести дана »
Догађај без преседана: Орбан игнорисао инаугурацију Мађара, прекинуо демократску традицију у Мађарској
Нова пре 9 сатијош 31 повезана
Велика Британија шаље разарач на Блиски исток као припрему за заштиту саобраћаја кроз Ормуз
Бета пре 5 сатијош 46 повезаних
Зеленски: Од првих дана тоталног рата до сада, Европа је била уз Украјину
РТВ пре 18 сатијош 1 повезана