Povezane vesti
Gagiju suze same padaju Ne može da zadrži bol zbog Lune, za sve okrivio Slobu! I kamen bi zaplakao
Alo 26.09.2018
Morao je da reaguje! Gagi kaže da nema ništa protiv toga da i Sloba uđe u ''Zadrugu'', ali mu zamera jednu stvar. "Ne bih imao ništa protiv toga da Sloba uđe u ''Zadrugu''. Ja sam samo malo iskritikovao Slobu jer se poneo bezveze prema Luni kad je… »
Gagi Đogani Ne može da podnese da gleda ćerku kako se kida zbog bivšeg: Ja mislim da Sloba Lunu više ne voli...
Kurir 26.09.2018
Otac Lune Đogani, poznati denser Gagi, posmatrajući koliko mu se ćerka muči u "Zadruzi 2" i pati za Slobodanom Radanovićem, smatra da ona njega još uvek nije prebolela, dok je pevač to učinio odmah po izlasku iz Bele kuće. "Ne bih imao ništa… »
Anabela i Gagi ostali bez posla! Sloba Radanović se oglasio nakon Luninih optužbi - reči koje bole!
Press 26.09.2018
Blogerka Luna Đogani svakodnevno u rijalitiju Zadruga pominje svog bivšeg dečka Slobu Radanovića. Jednom prilikom Luna je pričala Nataši Moskvi kako njeni roditelji nemaju posla, a za takvu situaciju okrivila je Slobu, pošto joj je, kako je rekla… »
Nikad viđeno muvanje do SAD: Fudbaler navro na Lunu ko lud, a onda mu je blogerka spustila (video)
Kurir 26.09.2018
Lazar Jeremić, dok je atmosfera u Zadruzi 2 bila mirna, izdvojio se sa Lunom Đogani i priznao da je voli. Naime, Jera je pokazao od prvog dana simpatije prema Luni, ali zbog toga što je uvideo da ona nije prebolela svog bivšeg dečka Slobu… »
Vesti dana »
Sva beščašća u dugoj karijeri Milorada Vučelića, glavnog urednika Novosti
Nova pre 40 minutajoš 11 povezanih
Pobedio tumor, pauzirao godinu i po dana: Ko je Rajli Opelka koji je pobedio Novaka Đokovića u Brizbejnu?
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih