Повезане вести

Дођи на Дунав да се волимо! Откривене језиве поруке које је Данијел слао малолетном дечаку кога је злостављао! Мобилни…

Дођи на Дунав да се волимо! Откривене језиве поруке које је Данијел слао малолетном дечаку кога је злостављао! Мобилни…

Курир 27.09.2018
Мобилни телефон Данијела С. (34) из Кладушнице послат је на вештачење како би се испитало да ли у њему постоје видео-записи сексуалног злостављања његових жртава. Полиција у Кладову запленила је по налогу тужиоца мобилни… »
Монструм признао силовање двојице дечака?

Монструм признао силовање двојице дечака?

Вечерње новости 27.09.2018
У полицији саслушан Д. С. (34) из Кладова, осумњичен да је више пута обљубио малолетнике. Дечак (13) је примљен у кладовску болницу са симптомима тешке трауме. НАКОН хапшења, Д. С. (34) из околине Кладова, осумњичен да је у… »
Исповест дечака из Кладова Силовао ме је где је стигао

Исповест дечака из Кладова Силовао ме је где је стигао

Вечерње новости 26.09.2018
У околини Кладова ухапшен Д. С. због сумње да је у последњих годину дана више пута обљубио двојицу дечака. Тринаестогодишњак каже да је Д. С. претио да ће убити и њега и његове родитеље. ПОЛИЦИЈА је ухапсила Д. С. из… »
Исповест дечака (13) силованог у Кладову: "Одвео ме је на Дунав, грлић од сломљене флаше ставио под грло, па ме скинуо"

Исповест дечака (13) силованог у Кладову: "Одвео ме је на Дунав, грлић од сломљене флаше ставио под грло, па ме скинуо"

Блиц 26.09.2018
Одвео ме је на обалу Дунава, на место које је обрасло растињем и ту је почео да ме милује по глави, говорећи ми "Лепотане мој, љубави моја". Овако је полицији испричао тринаестогодишњи дечак из Кладова ужас који је трпео… »

Вести дана »